1-sarjan otteluohjelma julkaistu – sarja alkaa Isku-kotipelillä 21.9.

09. elokuun 2019
1-sarjan otteluohjelma julkaistu – sarja alkaa Isku-kotipelillä 21.9.

Tulevan kauden Lempo-Volleyn 1-sarjan otteluohjelma on nyt julkaistu. Sarjakausi alkaa heti tuplaviikonlopulla. Ensimmäinen peli on kotipeli paikallisvastustaja Rantaperkiön Iskua vastaan 21. syyskuuta. Se on samalla Lempon seurahistorian ensimmäinen virallinen ottelu. Sunnuntaina Lempo matkaa Nurmoon Jymyn vieraaksi.

Runkosarjassa on kymmenen kotipeliä ja kaikkiaan 20 ottelua, kun joukkueita sarjassa on 11. Viimeinen runkosarjapeli on 23. helmikuuta Pielaveden Sampon vieraana. Viimeinen runkosarjan kotipeli on 1. helmikuuta Karhulan Veikkoja vastaan.

Lempo-Volleyn 1-sarjan kotipelit alkavat tulevalla kaudella lähtökohtaisesti aina kello 16 ja kotisalina toimii Hakkarin liikuntahalli.

Tulevista peleistä vielä muutaman vieraspelin aika ja pelipaikka on varmistamatta. Näitä ovat Isku-, VaLePa2- ja Kuortane-vieraspelit. Kotiottelu Lempo-Volley – Kuortane pelataan alustavasti perjantaina 27. syyskuuta, mutta pelipäivä ja -aika voi vielä muuttua, riippuen Kuortaneen nuorten maajoukkueen ohjelmasta.

KAIKKI LEMPO-VOLLEYN OTTELUT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ

LENTOPALLOLIITON TULOSPALVELU

Lempo-Volleyn 2-joukkue on jo ilmoittautunut jo 2-sarjaan, mutta ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä, eikä otteluohjelmaa eikä lohkojakoa ole vielä tehty.

LisäksiLempon miesten kotisivut ovat nyt päivittyneet oikeiksi, eli jatkossa sivuston osoite on lempovolleymiehet.fi

LEMPO-VOLLEYN RUNKOSARJAN KOTIOTTELUT:

kotiottelut19-20ver3

 

Juliste: Eetu Rantanen