Ennakko: Luja-Lukko–Lempo-Volley harjoituspeli 14.8.

12. elokuun 2019
Ennakko: Luja-Lukko–Lempo-Volley harjoituspeli 14.8.

Katso ylhäältä videoennakko. Samat asiat tiivistettynä tekstimuodossa myös. Alkukaudesta testataan videoennakoa, ja katsotaan josko runkosarjassa niitä alettaisiin tuottamaan joka pelistä.

MITÄ Harjoituspeli Pälkäneen Luja-Lukko (2-sarja) – Lempo-Volley

MISSÄ Kostia-areena, Pälkäne

MILLOIN ke 14.8.2019 klo 19.30

LÄHTÖKOHTA Kauden ensimmäinen ottelu molemmille. Lempon miesten historian avauspeli. Luvassa varmasti paljon kokeiluja ja yhteispelin hakemista, ja samalla arvokasta oppia yhteispelistä luvassa Lempolle.

2-sarjaa pelaava Pälkäne on sarjan parhaita joukkueita. Sen viime kausi oli upea: Luja-Lukko voitti lohkonsa ja pääsi neljän parhaan joukkoon, missä 1-sarjaan noussut East Volley oli kovempi. Pälkäne harjoittelee kovaa Heikki Kososen laatuvalmennuksessa, ja on varmasti tänäkin vuonna sarjansa kärkipäässä.

Lempo vierailee upeassa, viime kaudeksi valmistuneessa Kostia-areenassa, joka ei varmasti ole helppo paikka vieraille.

Vaikka Lempo ei ole Luja-Lukkoa (eikä mitään muutakaan) kohdannut, on pälkäneläisseura tuttu vastus lempääläisille. LeKin ja Jyryn eri joukkueet kohtasivat Luja-Lukon useana vuonna klassikoiksi muodostuneissa sarjapeleissä. Kaudenalusharjoituspelit ovat legendaarisia ja niiden historia menee kauas kaus taakse. Siitä voi lukea lisää Luja-Lukon ansiokkaassa ennakossa.

SEURAA HEITÄ

Lempo-Volley: Matti Toivola. Joukkueen yksi passareista pelaa ensi kertaa uusien pelaajien kanssa. Mielenkiintoisa nähdä yhteispeli ja passitempo.

Luja-Lukko: Ville Järnvall. Yleispelaaja on joukkueensa suuri tähti. Viime kaudella 2-sarjan parhaita, ja ratkoi parhaillaan pelejä yksin kovilla lyönneillään.

KOUTSIN KULMAUS

Esa Kunnarin mietteitä kauden ensimmäisestä pelistä:

– Kiitos Pälkäneelle, että päästään aloittamaan harkkapelit heidän kanssaan. Olemme nyt kaksi viikkoa harjoitelleet yhdessä. Kesä levättiin ja keväällä meillä oli jo lyhyt pre season -jakso. Joukkueessa on aika paljon vaihtuvuutta ja uusia pelaajia. Kaikkiaan ryhmämme on laaja ja laadukas ja hyvin koottu.

– Olemme itselleni hieman poikkeuksellisesti siirtyneet melko nopeasti pelillisiin harjoituksiin joukkueen kanssa. Fysiikkapuoli vaikuttaa olevan kunnossa, niin olemme keskittyneet yhteispelin hiomiseen. Tuleva peli Luja-Lukkoa vastaan onkin ensimmäinen kunnon kuusikkoharjoitus, ja samalla testi siitä, missä mennään. Onhan se aivan erilaista pelata kuin vain treenata, tuleva peli näyttääkin suuntaa, missä menemme tällä hetkellä.

KOKOONPANOT

Lempo-Volleyn kokoonpano

Luja-Lukon kokoonpano

Lempo-Volleylla on muutama poissaolo. Polvivaivaiset Sten Kruuda ja Anssi Vesanen eivät varmuudella ole mukana, eikä myöskään vielä kesätöissä Savossa vielä oleva Kasper Pennanen. Keskitorjuja Matias Becker on ollut mukana Lempon treeniryhmässä, ja on mukanan Lempon rosterissa auttamassa keskitorjujaosastoa.

Muuten Lempo saa ilman sairastumisia uudet miehet mukaansa, kun Eetu Rantanen, Matti Toivola, Henri Laine ja Tomi Rumpunen debytoivat. Myös nuorisokaartia on mukana.

Pälkäneen Luja-Lukon mielenkiintoisimmat pelaajat ovat viime kaudella LeKissä ja farmipelaajina Pälkäneellä pelanneet yleispelaaja Tomi Perkiö ja libero Niilo Nurmi. Molemmat edustavat tällä kaudella pälkäneläisjoukkuetta. Joukkueen passipeliä pyörittänee taitava Jere Puolakka. Hakkurin paikasta kilpailevat nuoret Akseli Viitala ja Daniel Kosonen, joka tunnetaan kovatasoisena korkeushyppääjänä. Pälkäneläisjoukkue on kokonaisuudessan todella nuori. Pelitavaltaan Luja-Lukko on sitkeästi puolustava, itseensä uskova ja vaarallisesti syöttävä. Isoin ase on kovakätiset yleispelaajat Ville Järnvallin johdolla.

LIVESEURANTA

Ottelusta on todennäköisesti liveseurantaa Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla ja Youtubessa käyttäjällä Lempo-Media

LUJA-LUKON OTTELUENNAKKO

Kuva: Antti Raunio. Kuvaa viime kauden harjoituspelistä LeKi–Luja-Lukko