Tomi Perkiö ja Niilo Nurmi siirtyvät Lempäälästä Pälkäneelle

13. elokuun 2019
Tomi Perkiö ja Niilo Nurmi siirtyvät Lempäälästä Pälkäneelle

Viime kaudella Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkuetta edustaneet Tomi Perkiö ja Niilo Nurmi jatkavat uriaan 2-sarjassa Pälkäneen Luja-Lukon riveissä.

Molemmille Luja-Lukko on tuttu joukkue. Kaksikko siirtyi Pälkäneeltä Lempäälään, Tomi kaksi kautta sitten ja Niilo viime kaudeksi. Molemmat pelasivat viime kaudella myös farmipelaajina LeKistä Pälkäneellä.

– Tämän kauden suunnitelmat olivat pitkään harkinnassa. Paikka olisi ollut tarjolla Lempossakin, mutta peliaika olisi voinut olla nihkeässä Rumpusen Tomin tultua. Pälkäneellä on tällä hetkellä ammattimainen organisaatio. Taustat ovat kunnossa ja valmennus on huippuluokkaa. Tässä suhteessa pitää antaa tunnustus myös LeKille – sielläkin homma toimi moitteitta. Rehellisesti sanottunsa lopullinen päätös tuli, kun puhuttiin Järnvallin Villen kanssa pelikuvioista monet illat. Kun Ville jäi Pälkäneelle, se sai meitsinkin palaamaan, kertoo Tomi Perkiö Luja-Lukon verkkosivuilla

Perkiö pelasi kaksi kautta yleispelaajana 1-sarjaa, ja Nurmi oli toisena liberona viime kauden.

– Pääsi treenaamaan porukassa, jossa pallo tulee paljon lujempaa. Puolustuspeli ja reaktionopeus paranivat merkittävästi, Nurmi kertoo antia 1-sarjakaudesta Luja-Lukon sivuilla.

– Sieltä irtosi tärkeätä kokemusta ja huomioita sekä omasta että joukkueen pelaamisesta. Siellä väännetään joka treenissä ja pelissä eri fysiikalla ja intensiteetillä, mihin olin aiemmin tottunut. Toivottavasti pystymme tuomaan sieltä Niilon kanssa jotakin Pälkäneen treeneihin, Perkiö kommentoi sivustolla.

Kaksikko kohtaa heti kauden ensimmäisessä harjoituspelissä tuttuja pelikavereita. Lempo-Volley kohtaa nimittäin Pälkäneen vierassalissa keskiviikkona 14. elokuuta.

LUJA-LUKKO–LEMPO-VOLLEY OTTELUENNAKKO

LUE KOKONAISUUDESSAAN KAKSIKON HAASTATTELU, JOSSA MUISTELEVAT LEKI-KAUSIA JA TULEVAA KAUTTA PÄLKÄNEELLÄ

Tomi Perkiö. Kuva: Jani Huurne.
Tomi Perkiö. Kuva: Jani Huurne.
Niilo Nurmi. Kuva: Asko Niemi, Pälkäneen Luja-Lukko
Niilo Nurmi. Kuva: Asko Niemi, Pälkäneen Luja-Lukko

Pääkuva: Antti Raunio