Runkosarjan kenraali sovittu: Lempo kohtaa Koski Tl:ssä Hurrikaanin

16. elokuun 2019
Runkosarjan kenraali sovittu: Lempo kohtaa Koski Tl:ssä Hurrikaanin

Lempo-Volleyn viimeinen harjoitusottelu on sovittu. Lempo kohtaa vieraskentällä Mestaruusliigaa pelaavan Hurrikaani-Loimaan.Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Koski Tl:ssä. Koskelta on kotoisin muun muassa entisen LeKi-tähdet Jukka Lehti ja Timo Kela.

Peli pelataan keskiviikkona 11. syyskuuta Koski Tl:n liikuntahallissa, ja peli alkaa kello 18.

Koski Tl sijaistee Loimaalta noin 30 kilometria etelään. Hurrikaani järjestää ottelun yhdessä paikallisen urheiluseura Kosken Kaiun kanssa. Tuossa ottelussa on vapaaehtoinen pääsymaksu, joka ohjataan Kaiun juniortoimintaan.

Ottelu on samalla Lempo-Volleyn kenraali ennen 21. syyskuuta alkavaa runkosarjan ottelua.

Mielenkiintoa tuo myös se, että Lempossa pelaavat viime kaudella Hurrikaania edustaneet Tomi Rumpunen ja Matti Toivola.