Ennakko: Isku–Lempo-Volley harjoituspeli 22.8.

20. elokuun 2019
Ennakko: Isku–Lempo-Volley harjoituspeli 22.8.


Katso ylhäältä videoennakko. Samat asiat tiivistettynä tekstimuodossa myös. Alkukaudesta testataan videoennakoa, ja katsotaan josko runkosarjassa niitä alettaisiin tuottamaan joka pelistä.

MITÄ Harjoitusottelu Rantaperkiön Isku–Lempo-Volley

MISSÄ Pyynikin palloiluhalli, Tampere

MILLOIN To 22.8. noin klo 17.30

LÄHTÖKOHTA 

Toinen harjoituspeli Lempo-Volleylle, ensimmäinen Iskulle. Lempo avasi treenipelit 4-0-voitolla Pälkäneen Luja-Lukosta viime viikon keskiviikkona.

Viime kaudella Isku voitti 1-sarjan runkosarjan ja eteni välieriin. Runkosarjassa se voitti LeKin kahdesti, eikä lempääläiset ole koskaan voittanut Iskua virallisessa pelissä. Tällä kaudella Iskulla on uusi valmentaja Ahti Viita. Usea pelaaja on suunnannut Mestaruusliigaan, kuten Joel Laakso, Nico Nurmesniemi ja Ilari Toimela. Oskar Muurinen tekikin vahvaa työtä Tampereella.

Isku ei ole vielä julkaissut pelaajasopimuksia, joten tamperelaisten rosteri on vielä arvoitus. Ottelussa molemmat varmasti vielä hakevat peliään ja kokeilevat rohkeasti erilaisia rostereita. Joukkueet kohtaavat heti sarja-avauksessa 21.9. uudestaan.

SEURAA HEITÄ

Lempo-Volley: Eetu Rantanen. Yleispelaaja palasi Lempäälään yhden Iskussa vietetyn kauden jälkeen. Miehellä tuttu sali ja tuttuja pelaajia verkon toisella puolella.

Isku: Koko joukkue, koska ei vielä julkaistuja pelaajasopimuksia.

KOUTSIN KULMAUS

Esa Kunnarin mietteitä ennen kauden toista peliä:

– Ensimmäinen treenipeli oli ja meni, ja se näytti siltä miltä ekat pelit yleensä näyttävät. Hyviä asioita oli muun muassa pallokontrolli ja syöttöpeli, torjuntapelissä puolestaan oli parannettavaa, ja siihen keskityttiin tällä viikolla treeneissä.

– Vastassa rakas Isku. Koitetaan parantaa edellispelistä, ja saada hyvä buusti päälle tästä.

KOKOONPANOT

Lempo-Volleyn kokoonpano

Iskun kotisivut

Lempo-Volley saa mukaansa yleispelaaja Kasper Pennasen. Pennanen palasi Tampereelle kesätöiden jälkeen, ja on harjoitellut loppukesästä Savo Volleyn kanssa. Muuten Lempo pääsee peliin hyvin tutulla rosterilla.

Iskun joukkueesta ei voi paljoa sanoa, koska joukkue ei ole tulevan kauden pelaajia vielä julkistanut.

LIVESEURANTA

Ottelusta on mahdollisesti liveseurantaa Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla ja Youtubessa käyttäjällä Lempo-Media. Live varmistuu pelipäivänä. Jos ei tule livekuvaa, tulee erätilanneseurantaa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Kuva: Jari Mäki-Kuutti. Kuvaa viime kauden runkosarjapelistä LeKi–Isku