Keskiviikkona viimeinen harkkapeli Hurrikaania vastaan – osalla joukkueita sarja alkaa jo viikonloppuna

09. syyskuun 2019
Keskiviikkona viimeinen harkkapeli Hurrikaania vastaan – osalla joukkueita sarja alkaa jo viikonloppuna

Lempo-Volleyn pre season päättyy tulevana keskiviikkona Hurrikaani-vieraspeliin. 11. syyskuuta pelattava harjoituspeli pelataan poikkeuksellisesti Koski TL:ssä. Peliin on vapaaehtoinen pääsymaksu, ja tulot ohjataan Kosken Kaiun junioritoimintaan. Kannattaa siis saapua katsomaan peliä kauempaakin!

Ottelu alkaa Kosken liikuntahallissa kello 18. Lempo kohtasi Hurrikaanin Hunaja-turnauksen alulohkossa. Tuolloin loimaalaiset olivat 2-1 parempia, joskin Jussi Heinon liigaryhmä lepuutti isoimpia tähtiään. Hurrikaani voitti Hunaja-turnauksen.

Lempo puolestaan tuli sijalle viisi. Turnauksen päätöspelissä kaatui toinen 1-sarjalainen TuTO 3-0. Hurrikaani-peli on Lempon viimeinen seitsemästä harjoituspelistä ennen sarjakauden alkua, 1-sarja alkaa Lempon osalta 21.9. kotipelillä Iskua vastaan. Heti sunnuntaina 22. päivä matka jatkuu Nurmon Jymyn vieraaksi.

Samana päivänä 11.9. myös Lempon 2-joukkue pelaa harjoituspelin. Vastassa on Aitolahden Riennon 2-sarjajoukkue, ja peli pelataan Hervannassa. Lisäksi Lempon 2 pelaa 19.9. Valkeakoskella Isku-Veikkoja vastaan treenipelin. 2-sarjaan lähtee 21 joukkuetta, tällä hetkellä odotetaan otteluohjelmaa Lentopalloliitolta.

1-sarja alkaa osalla joukkueilla jo tämän viikon viikonloppuna. Lempolla on heti vuorossa huiliviikonloppu.

1-sarjan avausviikonloppu

14.9. VaLePa2 – Sampo
14.9. NaPa – KaVe
15.9. VaLePa2 – Nurmon Jymy
15.9. TuTo Volley – Sampo

1-sarja alkaa sitä seuraavana viikonloppuna Lempolla, Iskulla, East Volleylla, KyKyllä ja Kuortaneella.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio