Ennakko: harjoitusottelu Hurrikaani–Lempo-Volley 11.9.

10. syyskuun 2019
Ennakko: harjoitusottelu Hurrikaani–Lempo-Volley 11.9.

MITÄ harjoitusottelu Hurrikaani-Loimaa – Lempo-Volley

MISSÄ Koski TL:n liikuntahalli

MILLOIN Keskiviikkona 11.9. klo 18

LÄHTÖKOHTA 

Lempon viimeinen harjoituspeli ennen 1-sarjakauden alkua. Pre season on ollut tiivis, ja tästä pelistä joukkue hakee vielä viimeisen nosteen ja lisää kovuutta. Hurrikaani on pelannut muutaman pelin ja kehittää omaa tekemistään koko ajan. Uusi passari, 40-vuotias kroatialainen Inoslav Krnic saapui ryhmään.

Lempo ja Hurrikaani kohtasivat jo viime viikonloppuna Hunaja-turnauksessa. Silloin Lempo voitti avauserän, mutta Hurrikaani pelin 2-1. Tuossa matsissa loimaalaiset lepuuttivat kärkimiehiään.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Koski Tl:ssä, josta lähtöisin ovat muun muassa lentissuuruudet Jukka Lehti ja Timo Kela. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu, ja tuotto menee Kosken Kaiun junioritoiminnan hyväksi.

SEURAA HEITÄ

Lempo-Volley: Henri Laine. Hakkuri pelasi vakuuttavasti Hunaja-turnauksessa. Painava hypäri ja tiukka rajakääntö ovat kovia aseita,

Hurrikaani-Loimaa: Sakari Mäkinen. Oli kentän kuningas aiemmassa Lempo-pelissä. Kokemusta maajoukkueesta ja ulkomailta.

KOKOONPANOT

Lempo-Volleyn kokoonpano

Hurrikaani-Loimaan kokoonpano

Lempo sai mukaansa Hunaja-turnaukseen hakkuri Anssi Vesasen, joka pelasi ensimmäiset pelinsä polvileikkauksensa jälkeen. Tatu Härkönen ja Matias Becker tekivät sopimukset viime viikolla, ja ovat jo hetken aikaa vahvistaneet Lempoa. Laaja kokoonpano mahdollistaa erilaiset kokeilut ja kierrättämisen, Hunaja-turnauksessa Lempo käytti paljon tuplavaihtoja.

Hurrikaanilta puuttuu keskitorjuja Henrik Porkka, joka on Suomen maajoukkueen kanssa. Eemeli Kouki ei pelannut Hunaja-turnauksessa Lempoa vastaan, leikö taustalla varotoimenpiteet. Joko uusi passari Krnic on kokoonpanossa? Muuten ryhmällä laaja rinki, jossa useita viime kaudelta 1-sarjasta tuttuja pelaajia. Hakkuri Tino Vuori kehittynyt hurjasti. Saa nähdä, lähteekö päävalmentaja Jussi Heino samalla ryhmällä kuin edellisessä pelissä, vai päästääkö irti isoimmat tähtensä Antti Ropposen ja Jesse Mäntylän.

LIVESEURANTA

Livelähetyksistä ei ole vielä varmuutta.

hurrikaani-lempo koski tl