Jari Nurro vahvistaa 2-sarjajoukkuetta

12. syyskuun 2019
Jari Nurro vahvistaa 2-sarjajoukkuetta

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue saa kovan vahvistuksen, kun 31-vuotias ja 187 senttinen monipuolisuusihme Jari Nurro liittyy joukkueeseen.

Nurro pystyy pelaamaan yleispelaajan tontin lisäksi liberona ja keskitorjujana. Hänellä on alla pelejä muun muassa Mestaruusliigassa liberon tontilla, ja ensimmäisessä Lempon harjoituspelissä hän pelasi mainiosti keskitorjujana.

Oulusta lähtöisin oleva Nurro on Lempon 1-sarjajoukkueen kapteenin Jyri Niemen tuttavia, ja Jyrin vinkistä mies tuli mukaan Lempo-Volleyhyn. Jari on arvokas lisä tuomaan kokemusta ja monipuolisuutta nuoreen Lempon 2-sarjajoukkueeseen.

JARI NURRON PELAAJAKORTTI

Nimi Jari Nurro

Syntymävuosi 1987

Pituus 187 cm

Pelipaikka Yleispelaaja/keskitorjuja

Mistä kotoisin Oulu

Kasvattajaseura Oulun Kisko

Viime kausi 2018-19 Kaakkuri Devils / Oulun Kisko

Kaudet LeKissä/Jyryssä 0 kautta

Pelaajaesittely Uralta löytyy joukkueita monipuolisesti: Tornionlentis-88 (2- ja 1-sarjaa), Kalajoen Liiga-Särkät, Joensuun Riento Kaakkuri Devils ja Oulun kisko. Liigapelejäkin vyölle on kertynyt. Auttaa varmasti monella tapaa Lempoa niin kokemuksella kuin peliotteillakin.