Ennakko: Lempo-Volley – Sampo 9.11.

08. marraskuun 2019


Katso ylhäältä videoennakko. Samat asiat tiivistettynä tekstimuodossa myös.

MITÄ Lempo-Volley – Pielaveden Sampo

MISSÄ Hakkarin liikuntahalli

MILLOIN Lauantai 9.11. klo 16

LIPUT 7/5 €, alle 12v. 0 €. VIP-lippu 25 €. Lue lisää VIP-tapahtumasta

LÄHTÖKOHTA 

Paluu kotiin! Edellisen kerran Lempo pelasi Hakkarissa syyskuussa, joten lokakuu menikin vierassaleissa ja lepäillessä. Nyt kotiyleisö pääsee taas näkemään kovavireisen kotijoukkueen: edellisessä pelissä kaatui East Volley 3-0.

Sampo on uusi vastustaja tällä sarjatasolla: perinteinen liigaseura katosi pääsarjasta Savo Volleyn perustamisen jälkeen, ja nousi viime kauden jälkeen 2-sarjan mestarina 1-sarjaan. Lempo on sarjassa sijalla kolme, Sampo puolestaan sijalla 9. Alkukaudesta Sampo on voittanut kahdesti ja hävinnyt viisi kertaa, Lempolla neljä voittoa ja kaksi häviötä.

SEURAA HEITÄ

Lempo-Volley: Matti Toivola. Passari pelasi huippupelin Savonlinnassa, ja parantaa jatkuvasti. Harjoittelee Lempon lisäksi Hurrikaanin kanssa.

Sampo: Ilja Ivanov. Ivanovin veljeksistä se nuorempi. Isoveli Fedot pelaa liigassa ja maajoukkueessa, ja sinne tähtää myös Ilja. Isä valmentaa. Pelipaikka passari, voi pelata myös yleispelaajana.

TILASTOT

KOUTSIN KULMAUS

Esa Kunnarin mietteitä ottelusta:

– Viimeksi tuli hieno vierasvoitto East Volleysta ja samalla vierasvoittojen saldo avattu. Pitkästä aikaa päästään pelaamaan kotisalissa.Sampon rosteria tarkastelin, ei ollut juurikaan tuttuja nimiä, ihna muutama vain. Tulee siis mielenkiintoinen peli, myös itselleni, kun ei tiedä aivan mitä odottaa.

KOKOONPANOT

Lempo-Volleyn kokoonpano

Sampon kokoonpano

Lempon laajasta ringistä puuttuu yhä polvivaivasta toipuva Sten Kruuda. Jyri Niemi on pelannut viime aikoina myös Akaa-Volleyssa liigaa, ja on taas Lempon mukana 1-sarjassa. Edellispelissä Henri Laine palasi avauskuusikkoon. Nuorisokaarti Tommi Nieminen ja Saku Tuomivaara ovat saaneet tärkeää peliaikaa viime aikoina 2-sarjassa.

Sampon joukkue koostuu seuran omista junioreista ja viime kauden Maaningan Mahdin tähdistä. Viimeisimpänä joukkueeseen liittyi Eelis Karinen, Mahdista tulivat myös Antti Karttunen, Tuomo Ikonen ja Lasse Räisänen. Peli pyörii paljon Karttusen kautta, jolla iso rooli hyökkäyspelissä. Joukkueessa myös Lempon Kasper Pennasen pikkuveli Arttur.

LIVESEURANTA

Liveä pyritään tuottamaan Youtuben Lempo-Media-tilille. Live-lähetys jaetaan aina Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle. Livessä täytyy aina huomioida mahdolliset tekniset ongelmat.

Lempo - Sampo_some