Lempo-Volleyn ohjeistus koronavirukseen liittyen

11. maaliskuun 2020
Lempo-Volleyn ohjeistus koronavirukseen liittyen

PÄIVITYS UUTISEEN:

Viikonlopun kaikki ottelut perutaan – Lentopalloliitto pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi

LUE UUTINEN TÄÄLTÄ

Ohessa Lempo-Volley Lempäälä ry:n suositus ja ohjeistus seuratoimintaan seurassamme liittyen koronavirukseen. Pyrimme omalla toiminnallamme seurassamme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä joukkueissa, seurayhteisössä ja näin omassa lähiyhteiskunnassamme.

Suosittelemme joukkueita miettimään itse, mitä toimintatapoja joukkue käyttää ja noudattaa omassa toiminnassaan lähiaikoina.

Seuran yleinen ohjeistus ja muistutus järkevästä toiminnasta:

1. Kipeänä tai puolikuntoisena ei osallistuta joukkueen mihinkään toimintaan.

2. Vältetään kättelyä ottelutapahtumissa (Lentopalloliiton ohjeistus).

3. Muistetaan hyvä käsihygienia ja suositellaan, että joukkueen jäsenet pesevät kädet ennen ja jälkeen harjoitusten ja pelien. Etenkin turnaus- ja pelimatkoilla kannattaa pestä kädet riittävät usein.

4. Käytetään peleissä ja harjoituksissa vain omia henkilökohtaisia juomapulloja.

Lentopallossa kannattaa huomioida, että yhteinen peliväline on tässä tapauksessa ongelma, eikä sille valitettavasti voi liikaa tehdä, kun lentopallo lajina on kyseessä. Sen vuoksi käsihygienia korostuu.

Ohessa vielä Lentopalloliiton ohjeistus koronaviruksen ja muiden virustautien tartunnan ehkäisy lentopallossa: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2020/03/koronaviruksen-ja-muiden-virustautien-tartunnan-ehkaisy-lentopallossa.html

Terveyden ja hyvinvoivoinnin laitoksen tietosivu koronaviruksesta täällä

11.3.2020

Lempo-Volleyn hallitus

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Harri Montonen
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262

Uutista päivitetty 12.3. klo 16.33. Lisätty tieto, että Lentopalloliitto on toistaiseksi pysättänyt sarjatoiminnan. Alkuperäinen uutinen julkaistu 11.3.