1- ja 2-sarjan viikonlopun pelit peruttu – Lentopalloliitto pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi

12. maaliskuun 2020
1- ja 2-sarjan viikonlopun pelit peruttu – Lentopalloliitto pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi

Suomen Lentopalloliitto tiedottaa 12.3.2020, että Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Poikkeuksena miesten Mestaruusliigan seitsemän jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.

Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä.

Se tarkoittaa Lempo-Volleyssa sitä, että loppuviikon miesten 1-sarjan pudotuspeliottelu KaVe – Lempo-Volley sekä 2-sarjan kaksi pudotuspeliottelua Lempo-Volleyn ja Oulun Kiskon välillä perutaan. Lisäksi tulevana viikonloppuna olevat kaikki muut Lempo-Volleyn joukkueiden pelit on peruttu.

Sarjojen jatkosta liitto siis kertoo enemmän keskiviikkona 18.3. Siihen asti Lentopalloliiton otteluita ei siis pelata.

Kun tiedämme lisää, kerromme kuinka miesten sarjat jatkuvat vai perutaanko loppukaudet.

Lentopalloliiton tiedote liiton kotisivuilla: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Uutinen aiheesta pääseuran sivuilla lempovolley.fi: https://www.lempovolley.fi/uutiset/viikonlopun-kaikki-ottelut-perutaan/

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Harri Montonen
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262