1-sarjassa ensi kaudella 12 joukkuetta – Pälkäneen Luja-Lukolle sarjapaikka

29. huhtikuun 2020
1-sarjassa ensi kaudella 12 joukkuetta – Pälkäneen Luja-Lukolle sarjapaikka

Miesten 1-sarjaa pelataan ensi kaudella taas 12 joukkueen sarjana, kun Pälkäneen Luja-Lukolle myönnettiin sarjapaikka!

Kesken jääneen kauden vuoksi kukaan 1-sarjasta ei putoa alemmas. Nousupelejä ei myöskään pelattu, ja koska 1-sarja oli yhden joukkueen vajaa, tarjottiin sarjapaikkaa 2-sarjan parhaille joukkueille. Luja-Lukko oli ainoa miesten 2-sarjan joukkue, joka oli hakenut 1-sarjapaikkaa, ja se sille myönnettiin. Luja-Lukko oli viime kaudella 2-sarjassa C-lohkon voittaja ja koko sarjan rankingissa toinen.

Tervetuloa Ykköseen pälkäneläisille! Lempo-Volley kohtasi Luja-Lukon viime kaudella ensimmäisessä harjoituspelissä. Lempon edeltäjän LeKin ja Luja-Lukon välillä on ollut pitkä yhteistyö ja muun muassa kahtena kautena farmisopimus.

Jos luopumisia ei tapahdu, 1-sarjassa ensi kaudella pelaavat Lempo-Volley, TuTo Volley, Kuortane, Nurmon Jymy, Kyyjärven Kyky, East Volley, Pielaveden Sampo, Karhulan Veikot, Rantaperkiön Isku, Valepa 2, Napapiirin Palloketut ja Pälkäneen Luja-Lukko.

Lentopalloliiton uutinen aiheesta

Kuva: Antti Raunio