Jani Huurne siirtyy Lempon naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi

29. huhtikuun 2020
Jani Huurne siirtyy Lempon naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen valmennuksessa viime kaudella mukana ollut Jani Huurne siirtyy seurassa uusiin tehtäviin. Huurne lähtee vetämään uutta naisten edustusjoukkueen projektia, ja hän toimii ensi kaudella naisten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana.

Jani ei siis jatka Lempon miesten edustuksen valmennustiimissä. Jani on luvannut tarpeen tullessa auttaa tilastoinnissa myös tulevaisuudessa.

Iso kiitos Janille kolmesta viime kaudesta, joista kahtena hän toimi LeKi-riveissä ja viime kauden Lempossa osana valmennusta. Ja menestystä naisten edustusjoukkueelle toimintaan!

Naisten edustusjoukkueen saaminen on upea asia lempääläiselle lentopallolle. Pelaajapolku saadaan myös tyttöpuolella kuntoon aina F-junioreista naisiin asti. Joukkueen runko koostuu omista junioreista, kolmivuotisen projektin tavoite on saavuttaa nousu 1-sarjaan.

– Halusin tyttöjen pelaajapolulle tavoitteellisen projektin. Meillä on lähes sata tyttöjunioria ja viime kaudella sekä B- että C-tytöt olivat menossa SM-finaaleihin. Uusia runkopelaajia siis riittää tulevinakin kausina ja tälle pohjalle on hyvä rakentaa hieman pidempi suunnitelma. Näen että naisten puolella on realistista rakentaa vastaava kuvio kuin miehissä. Lisäksi meidän ympäristössämme on hieman vääristynyt tilanne sarjoissa: sadan kilometrin säteeltä löytyy neljä liigajoukkuetta ja vain kaksi 1-sarjajoukkuetta. Tarvetta kasvattaa tulevia liigajyriä siis löytyy, Jani Huurne kertoo näkemyksistään.

– Projekti etenee tällä hetkellä taustojen rakentamisella ja pelaajaneuvotteluilla. Meillä on alustavat sopimukset kolmelle valmentajalle ja tarkoitus on ottaa ryhmään vielä erillinen fysiikkavalmentaja. Toki joukkueelle tarvitaan myös puuhakas joukkueenjohtaja ja huoltaja, uskon heidän löytyvän, kun saamme pelaajakeskustelut hieman pidemmälle, Huurne taustoittaa.

LUE LAAJEMPI UUTINEN NAISTEN EDUSTUSJOUKKUEESTA LEMPO-VOLLEYN SIVUILTA

Naisten edustusjoukkueen kotisivut

 

Artikkelin pääkuva: Marko Panu