Esa Kunnari jatkaa Lempo-Volleyn päävalmentajana

30. huhtikuun 2020
Esa Kunnari jatkaa Lempo-Volleyn päävalmentajana

Vahvaa työtä Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueen päävalmentajana tehnyt Esa Kunnari jatkaa tehtävässään kaudella 2020-2021. Kunnarin ja Lempon välinen sopimus on yksivuotinen.

40-vuotias Kunnari saa valmennusryhmäänsä avukseen viime kaudelta tutun Marko Laakson. Laaksolle kausi on neljäs peräkkäinen: kaksi kautta LeKissä ja viime kausi Lempossa. Myös Laakson sopimus on yksivuotinen. Ryhmään etsitään mahdollisesti vielä kolmatta palasta. Jani Huurne siirtyy Lempo-Volleyn uuden naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi 2-sarjaan.

Lempo-Volley voitti viime kaudella Kunnarin johdolla 1-sarjan runkosarjan. Kausi jäi kesken pudotuspelien avauspelin jälkeen koronavirustilanteen vuoksi. Kunnari on tuonut lempääläiseen lentopalloon menestystä: kaudella 2015–16 hän valmensi Lempäälän Kisan 1-sarjan hopealle ja liigakarsintoihin.

Manageri Juha Raunio on tyytyväinen Kunnarin kiinnittämiseen. Valmennuksen loksahtaminen paikalleen auttaa myös muun joukkueen rakentamisen jatkamista.

– Seurajohdolla oli erittäin voimakas tahtotila, että Esa jatkaisi. Tästä on hyvä jatkaa joukkueen rakentamista, kun kivijalka on kunnossa.

– Esa on sytyttävä valmentaja, ja hänen kanssaan itselläni kemiat kohtaavat ja työskentely on toiminut hienosti. Olen todella tyytyväinen, manageri Raunio iloitsee.

LEMPO-VOLLEYN SOPIMUSTILANNE:

Pelaajat: Tommi Nieminen (yleispelaaja), Henri Laine (hakkuri) ja Saku Tuomivaara (passari)

Valmennus: Esa Kunnari (päävalmentaja) ja Marko Laakso (valmentaja)

0 esa iso 0 nakki iso

Kuvissa Esa Kunnari vasemmalla ja Marko Laakso oikealla.

Artikkelin pääkuva: Marko Panu
Henkilökuvat: Jani Huurne
Video:  Antti Raunio