Lempo-Volleyn toiminta käynnistyy 14.5. ja laajemmin 1.6. Suomen hallituksen rajoitusten puitteissa

05. toukokuun 2020
Lempo-Volleyn toiminta käynnistyy 14.5. ja laajemmin 1.6. Suomen hallituksen rajoitusten puitteissa

Lempo-Volley Lempäälä ry:n urheilutoiminta on ollut keskeytettynä koronavirusepidemian vuoksi 12.3. alkaen. Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt, että seuran toiminta voi alkaa 14.5. vallitsevia rajoitustoimia noudattaen Suomen hallituksen päätösten mukaisesti.

14.5. alkaen seuran joukkueet ja ryhmät voivat harjoitella ulkoliikuntapaikoilla siten, että samaan aikaan ryhmässä on maksimissaan kymmenen henkilöä. 14.5. seuran beach volley -ryhmät voivat harjoitella ja pelata niin, että Hääkiven beach-kentillä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä.

1.6. alkaen seuran joukkueet ja ryhmät sekä beach volley -toiminta voi harjoitella ulko- ja sisäliikuntatiloissa niin, että Suomen hallituksen 50 henkilön kokoontumisrajoitusta noudatetaan.

Miesten edustusjoukkueiden on tarkoitus aloittaa kesän fysiikkaharjoitukset Hakkarissa 18.5. pienryhmissä eli maksimissaan kymmenen hengen ryhmissä, ja lajiharjoitukset Hakkarissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla, mikäli Hakkarin liikuntahalli avataan se mahdollistaen.

Kun sisäliikuntatiloihin päästään lentopallon lajiharjoitusten pariin, on noudatettava tarkkaa hygieniaa. Lempo-Volleyn hallitus linjaa, että kädet tulee pestä tai desinfioida ennen ja jälkeen harjoitusten, ja harjoituksissa käytettävät pallot tulee pyyhkiä joukkueen toimesta ennen ja jälkeen harjoitusten.

Näitä ohjeistuksia tarkennetaan ja muutetaan, jos Lempäälän kunta tai Lentopalloliitto linjaa toisin, esimerkiksi sisäliikuntapaikkojen tai beach volley -kenttien käytöstä.

Näillä ohjeilla seuran joukkueet ja ryhmät voivat suunnitella toimintaansa.