Kovakätinen yleispelaaja Kasper Pennanen jatkosopimukseen Lempo-Volleyn kanssa

15. toukokuun 2020
Kovakätinen yleispelaaja Kasper Pennanen jatkosopimukseen Lempo-Volleyn kanssa

Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkue jatkaa viime kauden pelaajiensa kiinnittämistä. Tulevan kauden seitsemäs jatkosopimus on yleispelaaja Kasper Pennasen vuoden sopimus.

1-sarjan tehokkaimpiin hyökkääjiin viimeiset kaksi kautta kuulunut Pennanen aloittaa kolmannen kautensa Lempäälässä. Hän siirtyi Tampereella opiskelemaan ja pelaamaan Lempäälään Kisaan kaudeksi 2018–2019. Viime kausi sujui Lempo-Volleyn paidassa.

23-vuotiaalla Pennasella on pituutta 196 senttiä. Kuopiolaisen Puijo Wolleyn kasvatille on piirretty jälleen isoa ruutua Lempo-Volleyn kokoonpanossa. Viime kaudella Pennanen oli Lempon pistepörssin kolmas takomalla 163 pistettä 21 pelissä. Toissakaudella LeKissä lukemat olivat peräti 350 pistettä 26 peliin, LeKin pistepörssin voitto ja koko 1-sarjan pörssin kolmas sija. Pennanen tunnetaan Hakkarin katsomossa lempinimellä ”Moukari”, viitaten pelaajan koviin lyönteihin.

– Kasper on reipaskätinen laitatykki ja luotettava työmyyrä. Kantaa aiheesta Moukari-lempinimeä. Tulevalla kaudella hyökkäyspelin tärkeä ensi viulun soittaja Lempossa, kertoo Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio.

110 liigaottelua Pielaveden Sammossa ja Leka Volleyssa pelannut Pennanen on todellisesta lentopalloperheestä: Isä Markku oli viime vuonna Sammon 1-sarjajoukkueen apuvalmentaja, nuorempi veli Valtter kuuluu beach volleyn maajoukkuerinkiin ja on pelannut 35 liigapeliä ja nuorin veli Arttur pelasi viime kaudella 1-sarjaa Sammossa.

Tällä hetkellä Lempo-Volleylla on kasassa seitsemän 1-sarjasopimusta ja muutama lisäsopimus on jo valmiina odottamassa julkaisua.

Kasper Pennasen pelaajakortti

LEMPO-VOLLEYN SOPIMUSPELAAJAT 15.5.

7 Jyri Niemi, libero
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Henri Laine, hakkuri
10 Kasper Pennanen, yleispelaaja
11 Anssi Vesanen, hakkuri
13 Saku Tuomivaara, passari
18 Teemu Koivunen, keskitorjuja

Sopimusjulkaisuvideolla Kasperin viime kauden parhaita paloja.

10 kasper iso

Kuvat: Marko Panu ja Jani Huurne
Video: Antti Raunio