Keskitorjuja Matias Becker jatkaa Lempo-paidassa – Tämä on viime kauden sopimuspelaajien tilanne

20. toukokuun 2020
Keskitorjuja Matias Becker jatkaa Lempo-paidassa – Tämä on viime kauden sopimuspelaajien tilanne

Lempo-Volleyn tulevan kauden kahdeksas 1-sarjan sopimuspelaaja on keskitorjuja Matias Becker. 32-vuotias Laitilasta kotoisin oleva keskitorjuja siirtyi Lempo-Volleyhyn viime kaudeksi Aitolahden Riennosta.

Tasan kaksimetrinen keskitorjuja otti viime kaudella isoja kehitysharppauksia hieman varttuneemmalla iällä. Lempo-Volleylla on nyt kaksi keskitorjujaa, Becker ja Teemu Koivunen.

– Matias on tunnollinen harjoittelija, ja se näkyi viime kaudella esityksissä hienosti. Hän on vahva torjuja ja tuo kokemusta pukukoppiin, kertoo Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio.

– Matias on loistava joukkuepelaaja ja on erinomainen vaihtoehto sentterin tontille, iloitsee päävalmentaja Esa Kunnari.

Viime kauden 1-sarjajoukkueen sopimuspelaajista Matti Toivolan ura jatkuu muualla ja Eetu Rantanen pitää välivuoden. Tomi Rumpusen, Tatu Härkösen, Sten Kruudan ja Verneri Halttulan kanssa neuvottelut ensi kaudesta ovat käynnissä.

Jatkosopimuksen viime kauden joukkueesta ovat tehneet Jyri Niemi, Tommi Nieminen, Henri Laine, Kasper Pennanen, Anssi Vesanen, Saku Tuomivaara, Teemu Koivunen ja Matias Becker. Valmennuksesta vastaavat tutusti Esa Kunnari ja Marko Laakso, Jani Huurne siirtyi Lempon naisten 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi.

Tällä hetkellä Lempo-Volley etsii joukkueeseen toista passaria Saku Tuomivaaran pariksi.

– Joukkueen rakennus on varsin hyvällä mallilla tässä kohtaa alkukesää. Vaikuttaa siltä, että viime kauden joukkueesta suuri osa jatkaa ja runko on tuttu, Juha Raunio päivittää tilannetta.

Lue lisää Lempäälän-Vesilahden Sanomien uutisesta

Matias Beckerin pelaajakortti

19 matias iso

Kuvat: Antti Raunio ja Jani Huurne