Miesten 2-sarjajoukkueelle 10 sopimusta!

05. heinäkuun 2020
Miesten 2-sarjajoukkueelle 10 sopimusta!

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on solminut heinäkuun alussa tulevalle kaudelle kymmenen pelaajasopimusta. Yhdeksän on jatkosopimuksia ja lisäksi yksi uusi pelaaja on tehnyt sopimuksen.

Viime kauden joukkueesta jatkavat yleispelaajat Saska Saren, Eetu Saarinen ja Niko Montonen, hakkurit Olli Uusitalo ja Aki Tuomivaara, liberot Riku Nissilä ja Kalle Nieminen, passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Ossi Katajamäki.

Uutena Lempon 2-sarjaan saapuu 25-vuotias keskitorjuja Rolle Jokela. Jokela pelasi viime kaudella Himangan Urheilijoissa 2-sarjaa. 190 cm pitkä Jokela tuo lisää leveyttä keskitorjujaosastolle, hän vakuutti seuran alkukesän joukkueharjoituksissa omalla tasollaan.

Viime kauden joukkueesta Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen pelaavat viime kauden tavoin Lempon 1-sarjajoukkueessa. Miesten 1- ja 2-sarjajoukkueilla tulee olemaan jälleen tiivistä yhteistyötä. Verneri Halttulan ura jatkuu uudessa organisaatiossa ja Jari Nurro siirtyi jo kesken viime kauden Oulun Kiskoon.

Lempon 2-sarjan harjoitusringissä on kesällä ollut muutamia uusia pelaajia ja omia junioreita. Mahdollisia uusia sopimuksia julkaistaan lisää lähempänä kauden alkua.

Lempon tulevan kauden 2-sarjajoukkue on siis hyvin tuttu paikallisille. Kaikilla paitsi Jokelalla on useamman kauden kokemus lempääläisestä lentopallosta ja lähes kaikki ovat pelanneet juniorina Jyryssä tai Lempossa.

Kokenutta kaartia edustavat Saren, Nissilä, Uusitalo, Saarinen, Haavisto ja Katajamäki. Viime kaudella miesten sarjoissa läpimurron tehneet Nieminen, Montonen ja Tuomivaara ovat tulevaisuuden suurlupauksia, jotka varmasti ottavat jälleen isoja askelia eteenpäin.

Kesän 2-sarjajoukkue on harjoitellut yhdessä 1-sarjajoukkueen kanssa sisällä pallon kanssa ja fysiikkapuolella Hakkarin urheilukentällä ja punttisalilla. Fysiikkavalmentaja Marko Panu on tuonut uusia tuulia kesä- ja fysiikkaharjoitteluun. Heinäkuun 2-sarjajoukkue on omatoimijaksolla, ja uusi kausi aloitetaan joukkueharjoituksin heinäkuun lopulla, kun molemmat miesjoukkueet palaavat Hakkarin liikuntahalliin.

Viime kaudella Lempo sijoittui 2-sarjan B-lohkossa sijalle neljä ja eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelejä ei kuitenkaan ehditty aloittaa ennen kuin korona katkaisi sarjakauden. Tulevan kauden 2-sarjan lohkojako ja otteluohjelma ei ole vielä selvillä.

Joukkueen tulevan kauden valmennuksesta on tällä hetkellä neuvottelut käynnissä. Joukkueen yhteyshenkilö ja joukkueenjohtaja on Harri Montonen.

MIESTEN 2-SARJAJOUKKUEEN OMAT KOTISIVUT

2-sarjajoukkueen toimintaa seurataan joukkueen omilla kotisivuilla, lempovolleymiehet.fi-sivustolla seurataan miesten 1-sarjaa ja päivitetään muiden miesjoukkueiden kauden tärkeimmät uutiset. Mm. otteluseuranta ja niistä tiedottaminen tapahtuu 2-sarjajoukkueen omilla sivuilla.

MIESTEN 2-SARJAJOUKKUEEN SOPIMUSTILANNE 2020-2021 5.7.

1 Niko Montonen, yleispelaaja, 2003, 184 cm
2 Jonne Haavisto, passari, 1999, 180 cm
3 Olli Uusitalo, hakkuri, 1993, 190 cm
4 Aki Tuomivaara, hakkuri, 2004, 185 cm
5 Kalle Nieminen, libero, 2004, 185 cm
6 Saska Saren, yleispelaaja, 1993, 184 cm
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja, 1995, 185 cm
12 Riku Nissilä, libero, 1993, 175 cm
16 Ossi Katajamäki, keskitorjuja, 1999, 185 cm
22 Rolle Jokela, keskitorjuja, 1995, 190 cm

 

Kuva: Antti Raunio