Aamulehti lähettää VaLePa-pelin livenä – Näin voit ostaa virtuaalilipun Lempon tueksi

14. tammikuun 2021
Aamulehti lähettää VaLePa-pelin livenä – Näin voit ostaa virtuaalilipun Lempon tueksi

Lempo-Volleyn ja VaLePan välisen Suomen cupin puolivälieräottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Aamulehden sivuilta https://www.aamulehti.fi/aihe/live/ (klikkaamalla sivulle, jolle livelähetyksen artikkeli ilmestyy). Ottelu siis alkaa lauantaina 16.1. klo 17 ja pelataan Hakkarin liikuntahallissa.

Livelähetys on tilaajille, ja ei-tilaajille koetilaus maksaa 1 €, eli kallis lähetys ei ole. Lähetys on selostettu.

Lempo-Volley lähettää ennen ottelua oman ennakkostudionsa ja ottelun jälkeen ottelun lehdistötilaisuuden omalla Facebook-sivullaan Lempo-Volley miehet.. Ne ovat vapaasti katsottavissa suorina lähetyksinä. Ennakkostudio on tarkoitus aloittaa 16.30 ja lehdistötilaisuus alkaa heti pelin päätyttyä. Ottelun ajaksi omaa liveä ei siis tule. Studioon on tarkoitus saada vieraaksi joukkueiden päävalmentajat ja asiantuntijavieras.

Ottelu pelataan tyhjille katsomoille koronarajoitusten vuoksi. Livelähetyksen katsoja voikin tukea Lempo-Volleyta ja ostaa pelin virtuaalilipun. Virtuaalilippu maksaa 5 €.

Kaikkiaan Suomen cupin puolivälierä kustantaa enimillään 6 €. Verailuksi Lempon kotipelien liput 1-sarjassa maksavat 8 €.

Virtuaalilipun voi ostaa tilisiirrolla Lempo-Volleyn tilille FI91 4108 0011 3779 11. Viestikenttään voi laittaa virtuaalilippu.

Toinen tapa on ostaa virtuaalilippu mobile paylla numeroon 040 350 1777 (seuran numero). Mobile paylla maksu menee seuran tiedottaja Antti Raunion kautta eteenpäin seuralle, numero on hänen.

Banneri