Harjoituspeli Lempo-Volley – Akaa-Volley

Tiedot

Pvm Aika Yleisö Sarjakausi
30.8.2019 18:00 127 2019-20 harjoituspelit

Tulokset

Joukkue1234TLopputulos
Lempo252525243Win
Akaa-Volley182220261Loss

Yhteenveto

ottelumainos_akaavolley

LIPUT: 5 €.

Lisäksi kausikortilla sisään, ja kausikortit ovat myynnissä. 1- ja 2-sarjan yhteiskausari 60 € ja 30.8. asti kaksi kausaria 100 €.

Kotiavaus perjantaina – vastassa Akaa-Volley

ENNAKKO

Ennakko: Lempo-Volley–Akaa-Volley harjoituspeli 30.8.

RAPORTTI

DSC_0729

Lempo-Volley jätti kotidebyytissään Hakkarin liikuntahallissa varmasti pysyvän jäljen jokaiseen katsojaan. Kauden kolmannessa harjoituspelissä lempääläisjoukkue kaatoi liigajoukkue Akaa-Volleyn erin 3-1 (25-18, 25-22, 25-20, 24-26) ja esitti läpi illan taistelevaa ja rohkeaa lentopalloa.

Avauskokoonpanot:

Lempo: Matti Toivola, Tomi Rumpunen, Tatu Härkönen, Henri Laine, Eetu Rantanen, Teemu Koivunen ja L Jyri Niemi

Akaa: Mikko Kuusela, Teemu Kuusela, Aleksi Kaatrasalo, Aatu Pöllänen, Nico Nurmesniemi, Panu Pitkänen ja L Voitto Köykkä.

Akaa lepuutti koko pelin kovaa kolmikkoaan Joni Mikkonen, Eetu Pennanen ja Enderwin Herrera lauantaista harjoituspeliä ruotsalaista Sollentunaa silmällä pitäen. Valmennuksesta vastasivat Hasse Mattila ja Ossi Heino, kun Oliver Luutsepp ja pelaaja Mart Naaber ovat Viron maajoukkueen kanssa. Akseli Lankinen oli Suomen maajoukkueen leirityksessä.

Ottelu alkoi akaalaishallinnassa, kun veljespari Kuusela-Kuusela passasi ja tappoi palloja. Lempo kuitenkin nousi avauserässä Tomi Rumpusen syötöillä kiinni ja ohi. Loppuerä oli Lempolta vahva, ja nuoret akaalaiset tekivät enemmän virheitä. Toisessa erässä lempääläisryhmä oli myös kuskin pukilla. Läpi pelin Lempo-Volley esitti laadukasta torjunta-puolustuspeliä, mihin harjoituksissa on panostettu.

Kolmanteen erään Lempo otti kehiin Kasper Pennasen, Matias Beckerin ja Tuomas Sillanpään. Peli pysyi yhä tiiviinä, eikä Akaan joukkue päässyt missään vaiheessa hurmioon ja pisteputkiin. Lempon syöttö toimi myös varsin mallikkaasti. Akaasta Nurmesniemi oli kovan pommituksen kohteena: hän kesti sen pääsääntöisesti hyvin ja hyökkäsi myös terävästi paikan saatuaan.

Kolmen erän jälkeen pelattiin vielä yksi lisäerä harjoituspelille sopivasti. Siihen Lempo otti mukaan nuoret Tommi Niemisen ja Saku Tuomivaaran. Akaa pelasi läpi pelin samalla seitsikolla. Nieminen säväytti nostopelissään ja Tuomivaara syötti useamman ässän.

– Tähän sitten verrataan tulevia pelejä! Fokus ja rähinä pysyi läpi pelin, ei ollut kuolleita hetkiä, kaikkiaan meiltä oikein hyvä esitys, joskin taas löytyi kehityskohteita, joita parantaa, Lempon päävalmentaja Esa Kunnari tuumi.

Otteluisäntä Veikon Kone Valkeakoski palkitsi parhaina Lempon energisen liberon Jyri Niemen ja Akaan hakkurin Aatu Pölläsen.

Yleisöä oli 127. Lempon harjoituskausi jatkuu tulevana viikonloppuna Hunaja-turnauksella Akaassa. Lauantaina alkulohkossa vastaan tulevat Hurrikaani-Loimaa sekä virolainen Saaremaa Vörkpalliklubi.

YLEISÖ: 127

PALKINNOT:

Lempo-Volley paras pelaaja: Jyri Niemi
Akaa-Volley paras pelaaja: Aatu Pöllänen

parhaat akaa DSC_0722 DSC_0737

Paikka

Hakkari
Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä, Suomi