Lempo-Volley–Isku

Tiedot

Pvm Aika Yleisö Sarjakausi
21.9.2019 16:00 339 2019-2020 runkosarja

Tulokset

Joukkue1234TLopputulos
Lempo252525253Win
Rantaperkiön Isku272119151Loss

Yhteenveto

Lempo-Isku_some

LIPUT

Aikuinen: 7 €
Alennusryhmät: 5 €
Alle 12v: 0 €
Kausikortteja myynnissä: 1- ja 2-sarjan yhteinen kausikortti runkosarjaan 60 €

ENNAKKO

Ennakko: Lempo-Volley – Isku 21.9.

RAPORTTI

LEMPO-VOLLEY – RANTAPERKIÖN ISKU 3-1 (25-27, 25-21, 25-19, 25-15)

AVAUSKOKOONPANOT

Lempo-Volley: Matti Toívola, Eetu Rantanen, Teemu Koivunen, Henri Laine, Kasper Pennanen, Tatu Härkönen, L Jyri Niemi
Isku: Juuso Paananen, Simo Puttonen, Jukka Katila, Paavo Korhonen, Ossi Mäkinen, Joona Vihervaara, L Niko Lintula

Historia humisi, jäykisti alussa pelaajat, mutta avausvoitto tuli kuin tulikin

No niin, wanha wekkuli RRRRR on täällä taas. LeKi-miehestä on kuoriutunut Lempon mies, ja täysillä mukana ollaan lempääläisen ja suomalaisen lentishistorian teossa. Jiihaa, etten sanoisi!

Lempo-Volleyn historialliseen sarja-avaukseen oli saatu vastukseksi itse iso-Isku Tampereelta. Isku on uusiutunut, kuten Lempokin (verrattuna LeKiin mallia 2018 – 19). Puolin ja toisin pelaa tuttuja ukkoja toisen seuran nutusta, kuten Lempon ex-Iskut Rantanen,Koivunen, Härkönen ja taas Iskun ex-LeKit Paananen ja Puttonen. Yleisön oli saatu paikalle huikeat 339 silmäparia, osa heistä yhteistyökumppaneitten ja sidosryhmien edustajina, mutta mökki Hakkarissa oli lähellä täyttä ja tunnelmaa riitti.

Kuten paikalla ollut ex-LeKi-koutsi Harri ”Hape” Lehtimäki osuvasti sanoi: ” Nämä kauden avaukset ovat aina samanmoista jäpittämistä”.

Ja sitä pelin alku Lempolla ainakin oli. Muutama palloralli ja peli oli 1 – 5. Pelin 13 pallo tuotti vasta ensimmäisen Lempon hyökkäyspinnan, kun Henri Laineen sivallus jäi Iskun puolelle. Isku purjehti muutaman pinnan kaulalla, jonka Lempo aina otti kiinni, ja iski viime hetkillä ohikin, kun Laine sai hyppysyöttönsä kulkemaan. Tilanteessa 25 – 24 Laine kuitenkin tuuppasi syöttönsä verkkoon ja Isku käyttoi momentuminsa oivallisesti viemällä erävoiton.

Toisessa erässä pelin henki muuttui, kun Lempo rykäisi Kasper Pennasen onnistumisilla itsensä 7 – 3-johtoon, joka kuitenkin suli kuin aamuhuura Hakkarinmäeltä syyskuussa. Iskun ykköstykki Paavo Korhonen oli tikissä melkein koko pelin ajan, hän oli liki torjumaton tapaus ennen neljättä erää. Ossi Mäkinen säesti hyvin ja Puttos-Simppa oli elementissään. Passari-Juuso P pelasi kolme erää erinomaisesti, väsähti ehkä inasen neljännessä. Lempo vei 2. erän pitäen pienen johtonsa kaiken aikaa, kiitos hyvien nostojen ja niitä seuranneiden varmojen sideout-hyökkäysten.

Kolmas erä tauon jälkeen käänsi pelin suunnan kotipojille. Isku teki erän alussa isoja virheitä tukuttain ja Lempo sai mukavan 3 – 5 pinnan kaulan. Erän lopulla kentälle asteli itse kurkojen kurko, Vesasen Anssi, kaksoisvaihdossa tuli kehiin 16-vuotias lupauspassari Saku Tuomivaara. Junnu ja konna hoitivat ruutunsa komeasti ja Lempo rallatti tärkeään erävoittoon, Tatu Härkösen eräpallosinetillä.

Neljäs erä; alkoi kuin painajainen. Isku meni taas 3 – 0-johtoon ja kärttyisimmät Lempo-fanit alkoivat puhua ja viiden erän maratonista. Mutta nyt etenkin Eetu Rantanen ja libero Jyri Niemi alkoivat lämmetä. Passari Matti Toivola jänskäsi alussa muiden lailla, mutta paransi kuin kuuluisa joulukinkku juoksuaan pelin aikana. Rantasen muutamat iskut olivat Ljubljanan EM-kisatasoa pelin lopussa. Kasper Pennanen teki erän alkupuolella tilaa Tomi Rumpuselle, joka nappasi muutaman roskapallopisteen ja osoitti, että syksyn pimetessä Lempolla on yksi aika kova äijjjjämies varastossa. Myös Vesanen korvasi Laineen ja näytti, että ”Kuljun Karju” ei ole vielä loppuun kirjoitettu lehti lentiksessä. Muun muassa Anssi torjui yhden Puttosen iskun ja lähetti ystävällishenkisen mulkaisun Simon suuntaan – rakkaudella tyyliin Anssi!

Ottelu loppui Matti Toivolan huikeaan hybridisyöttöön (hybridi=hypärin ja leijan sekasikiö). Tuuletukset tulivat syvältä, ilolla ja voitosta nauttien.

Analyysit: Pelin kokonaisarvio Lempolta 7.5. Paljon jäi parannettavaa. Parhaat; Laine loisti alussa, Rantanen lopussa, mutta nousujohteisuus monen pelaajan otteissa oli tärkeää. Sentterit Teemu Koivunen ja Tatu Härkönen olivat suht’ pienessä hyökkäysroolissa, mutta syötöissä’ ja torjunnoissa molemmat konekeet pelimiehet näyttivät laatuaan.

Isku; Paananen kuten sanottu hyvä liki loppuun asti, kuten hakkuri-Korhonenkin. Vaihto-yp Daniel Heinonen oli ilmiömäinen nostaja ja libero Niko Lintula puolustaja (ja nostaja myös).

Mietoksia:  – Alussa varmasti kaikkia meitä kipsasi, mutta omalla kohdalla iskut onneksi upposivat. Lopussa ja vähän meinasi puuduttaa, sanoi Henri Laine.

– Jotenkin oli alussa hankalaa, kun ei saanut puolustuksia. Pelin mittaan niitä jokunen tuli ja fiilis nousi. Fiilis oli hieno, huippua että on näin paljon yleisöä, joka tukee meitä, kipparilibero Jyri Niemi arssinoi.

Loppuun iso käsi ja kiitos: Katsomossa oli kourallinen farmiemo Akaa-Volleyn faneja, jota kannustivat rytmikkäästi Lempoa pelin ajan. Hei; tänks ja tulkaa uudelleen. Maksamme takaisin tämän, kun liiga alkaa. Sanoo jopa hiukan herkistynyt RRRRR.

KOUTSIN KULMAUS

Esa Kunnarin mietteitä pelistä:

– Jaksoimme jauhaa omaa tekemistä, ja neljännessä erässä peli näytti jo ihan hyvältä. Alussa kyllä jännitimme, ja se näkyi pelissä. Suorituksemme oli lopulta todella kova: sarja-avaus ja kova joukkue vastassa, paljon yleisöä ja muuta tapahtumaa, siihen nähden oikein hieno tulos.

– Huomenna homman nimi on Borichev ja Mäntylä, Nurmolta tulee pallo kovaa. Teemme hommia kevättä ajatellen, ja uskon, että Isku-peli palvelee sitä todella hyvin.

PALKINNOT

Lempon paras pelaaja: Eetu Rantanen
Iskun paras pelaaja: Juuso Paananen
Lempon nälkäisin pelaaja: Henri Laine
Yleisö: 339

PARHAAT ISKU LEMPO

SEURAAVA PELI

Lempo-Volley kohtaa heti sunnuntaina Nurmon Jymyn vieraissa Nurmohallissa kello 16. Seuraava kotipeli ensi perjantaina Kuortanetta vastaan ja lauantaina seuraavana päivänä NaPa kotona, joten alkukaudesta paljon kotipelejä. Isku puolestaan pelaa ensi sunnuntaina NaPaa vastaan kotona.

TILASTOT

Parhaat pistemiehet
Lempo: Laine 15/+6, Koivunen 13/+12, Rantanen 13/+6
Isku: Korhonen 16/-1, Puttonen 14/+3, Mäkinen 6/+0

 

Vastaanotto: 49%-51%

Torjunnat: 14-4

Ässät: 8-7

Hyökkäyspisteet/-prosentti
Lempo: 44/44%
Isku: 40/40%

HAASTATTELUSSA ESA KUNNARI JA EETU RANTANEN

Ennen ottelua Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montonen ja Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö pitivät yleisölle pienet puheet, ja Heidi Rämö pääsi heittämään aloitusheiton.

DSC_0883

DSC_0893 DSC_0895 DSC_0896 DSC_0890 DSC_0888

 

Paikka

Hakkari
Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä, Suomi