Lempo-Volley–Kuortane

Tiedot

Pvm Aika Yleisö Sarjakausi
27.9.2019 19:00 144 2019-2020 runkosarja

Tulokset

Joukkue123TLopputulos
Lempo2525253Win
Kuortane1719230Loss

Yhteenveto

Lempo-Kuortane

LIPUT

Aikuinen: 7 €
Alennusryhmät: 5 €
Alle 12v: 0 €
Kausikortteja myynnissä: 1- ja 2-sarjan yhteinen kausikortti runkosarjaan 60 €

ENNAKKO

Ennakko: Lempo-Volley – Kuortane 27.9.

Kokoonpanot Lempo–Kuortane-otteluun julkistettu

RAPORTTI

LEMPO-VOLLEY – KUORTANE 3-0 (25-17, 25-19, 25-23)

AVAUSKOKOONPANOT

Lempo-Volley: Matti Toivola, Eetu Rantanen, Teemu Koivunen, Anssi Vesanen, Tomi Rumpunen, Tatu Härkönen, L Jyri Niemi
Kuortane: Roope Keskinen, Arttu Tupeli, Matias Tihumäki, Sebastian Pozo Hernandez, Veeti Nikkinen, Joska Försti, liberoina Vili-Valtteri Helpo ja Ville Kattelus

OTTELURAPORTTI

”Rennonletkeää”, kehui koutsi ja kippari 3–0-voiton jälkeen

Ykkössarja jatkui viime viikonlopun tuplakiekan jälkeen siirtopelillä Hakkarissa, kun Kuortaneen hurjat nuoret karjut saapuivat kanadalais-singaporelaisella luotsauksella testaamaan, onko Lempo-Volley vielä kohmeessa.

Ei ollut – ei! Aika lailla hieno 3–0-voitto tuli saaliiksi, selkein eräpistein. Kuortane sai 17, 19 ja 23 pongoa, joista viimeisen erän luku inan heitä mairittelee – siihen selitys rapsan loppupäästä.

– Rennonletkeä ote oli, flow säilyi oikeastaan koko kolme erää, sanoi koutsi-Kunnari ja kippari-Rumpunen nyökkäili vieressä samanmielisyyttään.

Kuortaneen päävalkku on kanukki Daniel Huzar ja apuluotsi singaporelainen Darryl Tay ja olipa penkillä heillä itse Tihisen Laurikin, joka on tehnyt come backin lentikseen (loistojuttu!!!). Laurin oleminen Lempäälässakin vastustajan valkkuosastossa on perinteisesti tiennyt pahaa, se muistetaan miehen Akaa-ajoilta.

– Emme oikein osanneet odottaa näin kovatasoista vastustajaa heti sarja-avaukseen, arvosti Huzar Lempoa. Kuortaneelle Lempo-peli oli kauden avauskamppailu.

Mutta hei, jos joku ykkössarjan nokkamies/pelaaja/fani tätä rapsaa lukee: älkää aliarvioiko Kuortanetta, siellä on kykyä ja talenttia. Monelle sakille kamala vastus tällä kaudella, sen takaan ja alleviivaan.

– Kiva nähdä näitä nuorisomaajoukkueita, nyt on tulossa lupaava ja pitkä ikäluokka, kiitti Rumpunenkin vastustajaa.

Avauserä alkoi tasan juuri niin kuin kotikentällä pitää. Lempo taisteli ja kaivoi heti kärkeen hienon puolustuspallon passari Matti Toivolan liu’ulla ja eteni 3–0-johtoon. Se kasvoi erän mittaan, kun Rumpunen teki saattopeippejä, jujuja ja kaiken maailman koikelluksia erän alussa 100% teholla. Nurmo-pelissä heikoille pinnoille jäänyt Tatu Härkönen sai erän puolivälissä upean onnistumisputken ja Lempo rallatti menemään mutkaista tietä näkymättömiin.

Toisen erän alku on tulospalvelussa yksitoikkoista luettavaa: Teemu Koivunen, Teemu Koivunen, Teemu Koivunen etc…. Kuljuun kotiutunut Koivunen iski, torjui ja syötti kuin hurmoksessa konsanaan. Sitten noin 10 pinnan jälkeen neljä kertaa pinnan tekijänä luki nimi Tomi Rumpunen. Tempsu&Tompsu-duo loi pohjat erän selkeälle voitolle.

Liberona häärännyt Jyri Niemi sai pelin jälkeen vastustajkajoukkueen pelaajan isältä lämpimän tunnustuksen, johon voi isolla sydämellä yhtyä:

– On hieno katsoa, kun kannustat ja yllytät joukkeuttasi. Jatka samaan malliin, kitti Kuortaneen sentterin Roope Keskisen isä Jyriä.

Kolma erä oli tasaisin. Siinä Kuortane pani hyvin hanttiin, eikä antanut Lempon parin, kolmenkin pinnan kaulan jässäyttää itseään. Tyylikäs Tyrvään mies Matias Tihumäki, toisen polven tekijä Sebastian Pozo Hernandes ja Virtojen lahja noin 210-senttinen Leevi Nikkinen pitivät Kuortaneen lippua hulmuamassa.

Erän loppuhetkillä Lempo repäisi Koivusen syöttövuorolla. Tilanne oli jo 23 –20, kun Kuortane sai pallon pois Koivusen syötön napsuttua verkkoon. Sen jälkeen tuli Anssi Vesasen side out -isku, ja syöttö Lempolle. Toivola syötti leveäksi, sen jälkeen sekä Vesanen että Rumpunen iskivät leveäksi. Esa Kunnari otti aikalisän sai Kuortaneen Roope Keskisen syötön helpottumaan ja Toivola tarjoili ottelupallon uudelleen Rumpuselle: viistoleikkuri ja pum-pum. Peli loppui siihen.

Arvio; 8+. Tasaista, oli hyvää nostoa ja vähän syöttövirheitä. Paljon onnistujia, osa-alueet balanssissa. Kiitettävään on vielä matkaa, mutta niin pitää ollakin tässä vaiheessa sesonkia.

Oma kappale Kuljun kovimmalle lentiskarjulle Anssi Vesaselle. Mies pääsi ruutuun ja teki hakkurin kummulla laatujälkeä, juuri sellaista jota häneltä on Lempäälän 1-sarjapaleissä nähty parhaina hetkinä. 11 pistettä, hyvillä vedoilla ja syötöillä. Huomioida kannattaa, että’ mies on leikattu kesäkuussa, varsin vaativalla operaatiolla. Kelpasi Oskar-pojan seurata pallopoikana isänsä otteita. Anssi on rrrrautainen äijä.

Kuortanetta on jo kehuttu. Matias Tihumäen pinnamäärä oli upea 12. Passarin tontilla avasi Joska Försti, joka loukkasi polveaan, tilalle tuli Tommi Mäkelä, joka hoiti hommansa moitteitta.

Huomenna jatketaan Napapiirin poikia vastaan. Lempo on edelleen todella nälkäinen ja menee matsin jälkeen joukkueruokailuun. Sitä ennen nälän tyydyttää voitto, mutta tiedetään NaPan olevan nuorekas, taitava henkijoukkue. Vetoketju siis kiinni, opastaa RRRRR.

PALKINNOT

Lempon paras pelaaja: Tomi Rumpunen
Kuortaneen paras pelaaja: Sebastian Hernandez
Lempon nälkäisin pelaaja: Anssi Vesanen
Yleisö: 144

Parhaat pelaajat palkitsi Lions Club Lempäälä

parhaat kuortane

SEURAAVA PELI

Lempo-Volley jatkaa pelejään heti lauantaina, kun Hakkariin saapuu Napapiirin Palloketut. Sen jälkeen alkaakin lyhyt pelitauko, lokakuun ainoa peli on 20.10. KyKyä vastaan vieraissa ja Hakkarissa seuraavan kerran 9.11. Pielaveden Sampoa vastaan.

TILASTOT

Parhaat pistemiehet
Lempo: Rumpunen 15/+11, Koivunen 13/+11, Vesanen 11/-1
Kuortane: Tihumäki 12/+8, Hernandez 6/+1, Nikkinen 5/+4

Vastaanotto: 58% – 47%

Torjunnat: 6-7

Ässät: 5-3

Hyökkäyspisteet/-prosentti
Lempo: 46/50%
Kuortane: 23/31%

Vastustajalle tehdyt virheet: 26-18

Paikka

Hakkari
Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä, Suomi