Kruuda ja Linnikko Villihanhi-biitsiturnauksen toiseen peräkkäiseen mestaruuteen

30. kesäkuun 2018
Kruuda ja Linnikko Villihanhi-biitsiturnauksen toiseen peräkkäiseen mestaruuteen

Toisen beach volleyn Villihanhi-turnauksen voittoon tiensä raivasi pari Sten Kruuda/Jyri Linnikko. Näin ollen biitsimestaruus pysyin samassa paikassa, koska pari voitti myös vuosi sitten kyseisen turnauksen.

Hopealle sijoittui pari Jani Antola/Tommi Roininen ja pronssille Oskari Vuorinen/Jussi Timonen. Neljäs oli veljespari Juuso Tulonen/Joonas Tulonen ja viides Arttu Lehtimäki/Tuomas Tihumäki.

Hääkivellä pelatun turnauksen keli oli hieman vilpoisa, ja alkuturnauksesta tuli myös hieman vettä. Loppuillasta paistoi jo aurinko. Kello 17 alkanut turnaus kesti noin ilta kahdeksaan.

Viisi joukkuetta pelasivat kaikki toisiaan vastaan. Pelimuotona oli kaksi erää 21 pisteeseen asti, joka oli myös pistekatto. Jokaisesta erävoitosta sai pisteen, ja peli voi päättyä 1-1.

Voittajapari Kruuda/Linnikko voitti kaikki pelinsä 2-0, edes hopeapari Roininen/Antola ei mahtanut mestareille mitään. Viimeinen pelikierros muodostui jännittäväksi, kun Roininen/Antola kohtasi Vuorinen/Timonen-parin. Kun Roininen/Antola vei pelin 2-0, matkasi heille myös hopea.

Päätöskierroksen toisessa pelissä ratkaistiin myös nelossija. Tulonen/Tulonen – Lehtimäki/Tihumäki oli turnauksen ainoa 1-1 päättynyt peli, tasapisteissä Tuloset sijoittuivat neljänsiksi paremman pikkupisteiden plusmiinuksen avulla.

Sijoitukset

  1. Kruuda/Linnikko 8 pistettä
  2. Roininen/Antola 6 pisetettä
  3. Vuorinen/Timonen 4 pistettä
  4. Tulonen/Tulonen 1 piste, -23
  5. Lehtimäki/Tihumäki 1 piste, -58

Kiitos kaikille pelaajille ja järjestäjille turnauksesta! Ensi vuonna taas!

KUVIA FACEBOOK-KUVA-ALBUMISSA

20180629_222357

IMG_3058

IMG_3027

Kaikki kuvat: Antti Raunio