Yleispelaaja Petteri Friberg LeKiin loppukaudeksi

13. tammikuun 2019
Yleispelaaja Petteri Friberg LeKiin loppukaudeksi

Lempäälän Kisa on tehnyt loppukauden 2018-19 kattavan sopimuksen yleispelaaja Petteri Fribergin kanssa! 27-vuotias yleispelaaja on tuttu pelaaja LeKin riveissä, hän pelasi jo kaudella 2014-15 muutaman pelin Iskun farmipelaajana LeKissä, ja kaudella 2016-17 hän oli Kisan sopimuspelaaja.

Viime kaudella Friberg pelasi Mestaruusliigassa Hurrikaani-Loimaassa. Alkukauden kovapommpuinen laitamies oli pelaamatta.

– Petteri on tervetullut lisä meille ja tuttu pelimies! Rosterimme on hieman kapea vaivojen ja armeijan takia. Petteri kävi tällä viikolla jo treeneissä joukkueen mukana. Hän on fyysisesti kovassa kunnossa, kertoo LeKin manageri Juha Raunio.

Friberg on viime vuodet toiminut naisten maajoukkueen fysiona, ja oli iso pala, kun maajoukkue selvitti tiensä upeasti EM-kisoihin.

Pelityyliltään Friberg on kovakätinen yleispelaaja, joka ei pelkää koviakaan riskejä. Hyppysyöttö on parhaimmillaan huima pommi.

Fribergin pelinumero ei ole vielä tiedossa. Tarkoitus on, että Petteri on LeKin kokoonpanossa jo viikon päästä sunnuntaina KyKy-kotipelissä.

PETTERI FRIBERGIN PELAAJAKORTTI

Petteri Friberg. Kkuva: Marko Panu, kuva kaudelta 2016-17.
Petteri Friberg. Kuva: Marko Panu, kuva kaudelta 2016-17.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio