Seurahistorian avausvoitto erin 4–0 Pälkäneestä

14. elokuun 2019
Seurahistorian avausvoitto erin 4–0 Pälkäneestä

Lempo-Volley avasi seurahistoriansa voittosarakkeen, kun kauden avanneessa harjoituspelissä Pälkäneen Luja-Lukko kaatui erin 4–0 (25–16, 25–18, 25–15, 25–21). Pälkäneen Kostia-areenalla pelattu ottelu oli molemmille kauden ensimmäinen, ja se näkyi läpi pelin kummankin otteissa. Otteluun oli löytänyt ilahduttavasti 75 katsojaa.

AVAUSKOKOONPANOT:

Lempo: Matti Toivola, Henri Laine, Tomi Rumpunen, Eetu Rantanen, Matias Becker, Teemu Koivunen, Jyri Niemi (L)

Luja-Lukko: Jere Puolakka, Akseli Viitala, Tomi Perkiö, Ville Järnvall, Reko Käenniemi, Miko Köykkö, Joni Sokka (L)

Lempo-Volleylla oli lisäksi mukana Tommi Nieminen ja Saku Tuomivaara. Pelissä pelattiin sovitusti neljä erää, Nieminen pelasi kaksi viimeistä ja Tuomivaara viimeisen. Molemmat nuoret tulivat hienosti sisään ja pelasivat ennakkoluulottomasti. Keskitorjuja Matias Becker on ollut mukana Lempon treeniringissä ja oli mukana pelissä.

Luja-Lukko esitti monipuolista peliä ja etenkin puolustuspeli keräsi kehuja ja samalla sadatteluja Lempon vaihtopenkillä. Pälkäneläiset kierrättivät paljon rosteriaan erien välissä ja jopa erien aikana.

Avauserässä Lempo repäisi melko alussa pienen johdon, jota piti koko erän. Matti Toivola ruokki keskipelaajia rohkeasti. Toisessa erässä Lempo meni alussa 5–0-johtoon, ja se piti hieman erisuuruisena loppuun asti.

Kolmanteen Lempo hieman muovasi rosteriaan, mutta tahti vain kiihtyi. Neljäs erä alkoi myös vahvasti, mutta loppupuoliskolla Pälkäne teki hyvän kirin ja nousi viiden pisteen taka jopa 17–16 johtoon. Lempo nousi kuitenkin erän lopussa ohi ja voitti kaikki erät.

– Aikataulussa ollaan. Oli hyviä osa-alueita, mutta onneksi oli myös niitä, mitä voi vielä kehittää, tuumi Lempon päävalmentaja Esa Kunnari pelin jälkeen.

– Ihan hyvin meni siihen nähden, että viikon olemme vasta yhdessä treenanneet. Alussa kyllä jännitti aika lailla, tästä tämä lähtee, Luja-Lukon Tomi Perkiö tuumi pelistä.

Lempo-Volleyn kausi jatkuu 1-sarjajoukkueen osalta ensi viikon torstaina, silloin harjoituspeli pelataan Tampereella Rantaperkiön Iskua vastaan.

OTTELUSIVU

pälkäne pelikuva

Kuvat: Antti Raunio