Härkönen ja Becker vahvistavat Lempo-Volleyn keskitorjujaosastoa

03. syyskuun 2019
Härkönen ja Becker vahvistavat Lempo-Volleyn keskitorjujaosastoa

Lempo-Volleyn on tehnyt yksivuotiset sopimukset kahden keskitorjujan, Tatu Härkösen ja Matias Beckerin kanssa. Näiden sopimusten myötä Lempo-Volleylla on 1-sarjajoukkueessa 14 pelaajaa. Keskitorjujia on neljä, uuden kaksikon lisäksi Sten Kruuda ja Teemu Koivunen.

Becker ja Härkönen ovat harjoitelleet joukkueen mukana jo tovin, ja olleet mukana harjoituspeleissä. Lisätarvetta keskitorjujien osastolle tuli, kun Sten Kruuda potee vielä jonkin aikaa polvivaivaa.

26-vuotias Härkönen on edustanut viimeiset seitsemän kautta Rantaperkiön Iskua. 190-senttinen keskipelaaja tunnetaan vaikeista syötöistään ja tuhoisasta hyökkäyspelistään. Korian Ponsin kasvatti hakee Lemposta uusia tuulia peliuralleen.

Lempo-Volleyn manageri uskoo, että Härkösestä on paljon iloa kannattajille ja joukkueelle.

– Härkönen oli hieman harkitsemassa välivuotta, mutta onneksi muutti mieltään ja lähti käymään treeneissä ja innostui hyvästä meiningistä. Tatu on kokenut ja hänellä on hurja potentiaali muun muassa hyökkäys- ja syöttöpelissä, Raunio tuumii.

Pian 32-vuotias Becker on lähtöisin Laitilasta ja saanut lentopallo-oppinsa TTLK:ssa korkeakoulupelien kautta Tampereella. Hän on pelannut AitRissa 1- ja 2-sarjaa viime kausilla. 200 senttiä pituutta luo verkolla vakuuttavan olemuksen.

– Matias on nyt noin kuukauden käynyt treeneissä ja kehittynyt isoin harppauksin, potentiaalia löytyy valtavasti. Hän on hyvä lisä keskitorjujaosastollemme, Raunio kertoo.

Lempo-Volleyn pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna harjoitusturnauksella Akaassa. Hunaja-turnauksessa lauantain alkulohkossa vastaan tulevat Hurrikaani-Loimaa ja Saaremaa Vörkpalliklubi.

– Meillä on nyt kaikille paikoille hyviä vaihtoehtoja, ja kova kilpailu pelipaikoista. Se on näkynyt harjoituksissa hyvinä otteina, Raunio kiittelee.

TATU HÄRKÖSEN PELAAJAKORTTI

MATIAS BECKERIN PELAAJAKORTTI

TATU VAAKA MATIAS PYSTY

Kuvat: Antti Raunio. Ensin kuvissa Härkönen, sitten Becker