Lempo haastoi Hurrikaanin tiukasti, mutta voittoon asti ei riittänyt

07. syyskuun 2019
Lempo haastoi Hurrikaanin tiukasti, mutta voittoon asti ei riittänyt

Hunaja-turnauksen toisessa alkulohkopelissä ja Lempo-Volleyn lauantain toisessa pelissä vastassa oli Mestaruusliigassa pelaava Hurrikaani-Loimaa. Loimaalaisille peli oli turnauksen ensimmäinen.

Ottelun voitti Hurrikaani tuloksella 2-1 (17-25, 25-17, 25-18). Lempo aloitti vahvasti, mutta alkuvaikeuksien ja koneen käynnistymisen jälkeen loimaalaisten kovuus nousi isoon arvoon ja Hurrikaani vei kaksi pistettä.

Aloituskokoonpanot:

Lempo: Matti Toivola, Eetu Rantanen, Teemu Koivunen, Henri Laine, Kasper Pennanen, Matias Becker ja L Jyri Niemi
Hurrikaani: Santeri Välimaa, Lauri Vanhanen, Mikko Suomalainen, Tino Vuori, Sakari Mäkinen, Kimmo Kutinlahti ja L Peter Vuorinen

Lempo vaihto avauspelistä hakkuriksi Laineen ja toiseksi keskariksi Beckeriksi. Päätöserään kentälle tulivat Tommi Nieminen ja Saku Tuomivaara. Hurrikaani lepuutti koko pelin huippunelikkoaan Ropponen, Mäntylä, Koukija Toiviainen, Porkka on maajoukkueen mukana.

Avauserässä Lempo esitti avauspeliä tasaisempia otteita ja sai syötöllä hyvin rikki loimaalaisten nostopeliä. Kun vielä hakkuri Laine oli liki pitelemätön, otti Lempo avauserän nimiinsä.

Toiseen erään Hurrikaani kovensi huomattavasti syöttöään, etenkin vahvat leijasyöttäjät aiheuttivat Lempolle ongelmia. Erän sykähdyttävin piste nähtiin alkupuolella, kun Laine tappoi maratonpallon Suomalaisen pään kautta katsomoon, ja jopa päävalmentaja Kunnari rineis kentälle hosaamaan. Jos avauserä oli Hurrikaanilla virheiden sävyttämä, oli toinen erä sitä Lempolla. Erä selvästi loimaalaisille 25-17.

Kolmannessa erässä Hurrikaani jatkoi toisen erän tahtiaan, ja repäisi heti alussa selvän johdon. Erä 25-18 ja peli loimaalaisille 2-1.

Kaksi tappiota ja yksi sarjapiste tarkoittaa lohkon kolmossijaa. Lempon sijoitusottelu pelataan Toijalassa sunnuntaina. Kellonaika ja vastustaja ovat vielö epäseviä, siihen vaikuttaa muiden pelien tulokset.

DSC_0766 DSC_0759