Lempo voitti TuTon ja nappasi viidennen sijan Hunaja-turnauksessa

08. syyskuun 2019
Lempo voitti TuTon ja nappasi viidennen sijan Hunaja-turnauksessa

Lempo-Volleyn osalta Hunaja-turnaus päättyi sunnuntaina sijoitusotteluun TuTo Volleyta vastaan. Sijoituksena oli sija 5. Ottelussa haettiin jo hieman asetelmia tulevaa 1-sarjakauteen. Molemamt saivat omat Rumpusensa Lempo Tomin ja TuTo Ossi, mukaan lauantain kokoonoanojensa lisäksi.

Lempon kantti kesti paremmin erien lopulla, ja tuloksena 3-0 (25-17, 25-18, 30-28) voitto ja turnauksen viides sija.

Aloituskokokoonpanot:

Lempo: Matti Toivola, Tomi Rumpunen, Teemu Koivunen, Henri Laine, Eetu Rantanen, Tatu Härkönen ja L Jyri Niemi
TuTo: Valtteri Aaltonen, Ossi Rumpunen, Tuomas Siirilä, Aleksei Zhbankov, Tuomas Koppanen, Jani Puputti ja L Roope Siliämaa ja Henri Rajala

Avauserä oli syöttövirheiden sävyttämä molemmilla. Lempo hallitsi peliä vähemmillä hyökkäysvirheillä, ja loppuerästä tuplavaihdolla kentälle tulleet Anssi Vesanen ja Saku Tuomivaara varmistivat avauserän voiton suorituksillaan.

TuTolta nuori huippulupaava hakkuri Zhbankov sai paljon ruokaa, ja hänelle tulitukea toi etenkin ex-LeKi Siirilä. Lempo-hakkuri Laineen lyönnit olivat vaikeita puolustettavaksi turkulaisille. Lempo nousi takaa ohi erävoittoon juurikin Laineen ja jälleen torjumaan tulleen Vesasen pisteillä.

Kolmoserään Lempo otti Rantasen paikalle Pennasen. TuTo kohensi syöttöänn, ja sai erän alussa parin pinnan etumatkan. Lempo taisteli tasoihin 21-21, ja loppuerä menikin trilleriksi. Lempo voitti lopulta sen 30-28 parinkin eräpallon jälkeen.

– Kypsä. Se oli tiivistetystä TuTo-pelin esitys. Kaikkiaan silmiinpistävää meidän pelissä on yhä se, että taso pysyy samana, vaikka pelaajia vaihdellaan. Se on tosi hyvä asia, mietti päävalmentaja Esa Kunnari TuTo-pelin jälkeen.

Hunaja-turnauksen finaalissa Hurrikaani kaatoi isäntäjoukkue Akaa-Volleyn 3-0. Pronssipelin vei nimiinsä Vantaa Ducks 2-1, sillä Saaremaa VK joutui luovuttamaan pelin kolmen erän jälkeen, jotta joukkue ehtisi laivaan.

HUNAJA-TURNAUKSEN SIJOITUKSET

  1. Hurrikaani-Loimaa
  2. Akaa-Volley
  3. Vantaa Ducks
  4. Saaremaa Vörkpalliklubi
  5. Lempo-Volley
  6. TuTo Volley

lempo joukkuekuva

DSC_0775 DSC_0773 DSC_0770

DSC_0768

Kuvat: Antti Raunio
Edit. 8.9. klo 20.31. Lisätty Esa Kunnarin kommentit ja loppusijoitukset.