Henkisesti vahvempi Lempo viimeisteli kuuden pisteen viikonlopun NaPa-voitolla

28. syyskuun 2019
Henkisesti vahvempi Lempo viimeisteli kuuden pisteen viikonlopun NaPa-voitolla

1-SARJAA LEMPO-VOLLEY – NAPAPIIRIN PALLOKETUT 3-0 (26-24, 25-21, 25-22)

28.9. Hakkari, Lempäälä

AVAUSKOKOONPANOT

Lempo: Matti Toivola, Tomi Rumpunen, Teemu Koivunen, Henri Laine, Kasper Pennanen, Tatu Härkönen ja L Jyri Niemi
NaPa: Janne Pyhäjärvi, Otso Hakala, Leevi Alajärvi, Sampsa Lokka, Aleksi Muukkonen, Tuomas Hänninen ja L Aleksi Vaarala
OTTELURAPORTTI
Avauserässä Lempo jatkoi alussa perjantain vahvaa menoa, ja purjehti alkuerää parin pinnan etumatkassa. NaPa kuitenkin pysyyi iskuetäisyydellä, ja muutaman upean yksilösuorituksen jälkeen sai hengen päälle. Oulun Ettan farmiavut yleispelaaja Aleksi Muukkonen ja keskitorjuja Tuomas Hänninen olivat isossa roolissa, kun NaPa nousi puolen välin jälkeen johtoon.
NaPa pääsi jopa eräpalloon vahvoilla syötöillään, mutta erän ratkaisupalloilla nuoren joukkueen kantti hieman hiipui. Pari hyökkäysvirhettä toivat avauserän jatkopalloilla Lempolle.
Toisen erän NaPa aloitti jälleen hyvin, etenkin Muukkonen näytti, miksi sai suoraan 2-sarjasta viime kauden jälkeen liigasopimuksen. Upeita kovia suorituksia ja muutama peippi päälle. Lempo nousi kuitenkin erän puolessä välissä Teemu Koivusen seitsemän syötön putkella mukavaan 17-9-johtoon. NaPa pääsi vielä hätyyttelemään Muukkosen syötöilä 23-21, mutta lopussa Koivusen ässä päätti erän. Loppuerästä nuori 18-vuotias yleispelaaja Tommi Nieminen debytoi virallisessa pelissä Lempo-paidassa, ja summasi torjunnan ja hyökkäyksen.
Kolmas erä jatkoi samaa tasaista kaavaa. Lempo oli hintsun edellä, mutta sitkeä ja teknisesti taitava Jukka Mäkihannun luotsaama NaPa tuli aina takaisin peliin mukaan. Kolmannen erän lopussa kovat olivat kovia: Matti Toivola teki itse pari pinnaa ja Eetu Rantanen ja Tomi Rumpunen hoisivat hyökkäämällä homman kotiin.
– Kunnia NaPalle, he pelasivat tänään kyllä todella hyvin. Nuoret pojat rupesivat sitten tuulettelemaan verkon läpi, ja saimme siitä tarvittavaa lisävirtaa, tuumi Lempon parhaana palkittu Tomi Rumpunen.
Parhaina palkittiin Lempon Rumpunen ja NaPan hyvin peliä pyörittänyt passari Janne Pyhäjärvi. Kulunut viikonloppu oli napakymppi lempääläisille: täydet kuusi pistettä, ei yhtään erätappiota ja nousu sarjakärkeen.

PALKINNOT

Lempon paras pelaaja: Tomi Rumpunen
NaPan paras pelaaja: Janne Pyhäjärvi
Lempon nälkäisin pelaaja: Matti Toivola
Yleisö: 128

SEURAAVA PELI

Lempo-Volley alkaa lyhyt pelitauko, lokakuun ainoa peli on 20.10. KyKyä vastaan vieraissa ja Hakkarissa seuraavan kerran 9.11. Pielaveden Sampoa vastaan. NaPa jatkaa heti sunnuntaina Iskun vieraaksi Tampereelle.

OTTELUSIVU

Ottelusivulla mm. tilastot ja koonti pelistä

DSC_0934

DSC_0928 DSC_0922 DSC_0909