Miesten lentopallosarjat päättyvät, kausia ei pelata loppuun – Lempo-Volley kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta!

14. maaliskuun 2020
Miesten lentopallosarjat päättyvät, kausia ei pelata loppuun – Lempo-Volley kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta!

Lentopallon kaikki aikuisten sarjat ja kaudet päättyvät eikä kausia pelata loppuun koronavirustilanteen vuoksi. Näin päätti Lentopalloliitto 14.3.2020. Se tarkoittaa, että miesten 1- ja 2-sarjakaudet päättyvät.

Lempo-Volleyn miesten edustusjoukkueet kiittävät kaikkia kannattajiaan ja tukijoitaan kuluneesta kaudesta 1- ja 2-sarjoissa. Organisaatio haluaa kiittää suuresti kaikkia pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä sekä juniorijoukkueita talkoista.

Myös Lempo-Volleyn 3- ja 4-joukkueiden sarjakaudet Tampereen Kuntosarjassa päättyvät kesken ja M35- ja M40-mastersjoukkueiden SM-finaalit perutaan.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Lempo-Volley haluaa korostaa, että terveysasiat menevät kaiken edelle, ja kyse on lopulta vain lentopallosta.

Kulunut kausi oli täynnä upeita tunteita, hienoja onnistumisia sekä paljon pelejä ja treenejä. Kausi oli uudenlainen haaste uuden seuran Lempo-Volleyn syntyessä ja yhden, aiempaa laajemman organisaation pyörittäessä miesten 1- ja 2-sarjaa sekä kahta miesten Kuntosarjajoukkuetta. Samalla iso kiitos laajalla miespuolen organisaatiolle, joka hoisi kauden läpi laadukkaasti.

Kesken jääneellä kaudella Lempo-Volleyn miesjoukkueet pelasivat kaikkiaan 92 ottelua. Lempon eri joukkueet voittivat niistä kaikkiaan 51 peliä. 1-sarjajoukkue voitti runkosarjan ja puolivälierin avausottelunsa. 2-sarjajoukkue oli lohkonsa neljäs, koko sarjan rankingissa sijalla 12 ja pääsi pudotuspeleihin. Pudotuspeliotteluita ei ehditty aloittaa. 3-joukkue oli Tampereen Kuntosarjan A-lohkossa syyskaudella neljäs ja kevätkaudella oli A-lohkossa toisena. 4-joukkue voitti syyskaudella B-lohkon ja oli kevätkaudella B-lohkossa keskeytyshetkellä neljäs. M50-joukkue oli SM-finaalien 13.

Hiljalleen alkavat myös tulevan kauden 2020-2021 suunnittelu. Niistä kuvioista kerromme aikanaan, kun kerrotavaa on. Uusi kausi on jälleen uusi mahdollisuus!

Tarkemmat linjaukset liittyen kilpailullisiin asioihin, kuten esimerkiksi alempaan sarjan tippumisten tai ylempään sarjaa nousemisten osalta, käsitellään Lentopalloliiton hallituksen kokouksessa keskiviikkona 18.3.2020. Samalla käsitellään juniorisarjojen kilpailuja kaudella 2019-2020.

Lentopalloliiton tiedote aikuisten kausien päättymisestä: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paattaa-kaikki-aikuisten-sarjat-kaudelta-2019-2020.html