1-sarjakauden palkitut: Jyri Niemi Kauden pelaaja

21. maaliskuun 2020
1-sarjakauden palkitut: Jyri Niemi Kauden pelaaja

Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkue valitsi kauden päättyessä Kauden valinnat.

KAUDEN PELAAJA

7 Jyri Niemi

– Kauden pelaaja on joukkueen selkärankaa ja mukana toiminnassa vahvasti niin fyysisesti ja henkisesti. Jyri oli isosti mukana myös joukkueen taustapuolella, ja tietenkin iso osa kentällä joukkueen pelaamisessa.

KAUDEN TULOKAS

14 Tatu Härkönen

– Tänä vuonna oli useita todella kovia tulokkaita joukkueessa. Tatu toi aina oman taatun laatunsa kentälle ja oli vahvasti mukana joukkueen arjessa treenikentältä peleihin. Huima joukkuepelaaja, joka pääsi nopeasti mukaan joukkueen ytimeen.

YLEISÖN SUOSIKKI

1 Matti Toivola

– Yleisön raati valitsi Loimaan sytyttäjä Matin. Hän otti Hakkarin yleisön ihailtavasti haltuunsa. Periksiantamaton taistelija pelasi pallot loppuun ja esitti upeita tuuletuksia, sydämellä mukana pelissä.

IMG_8188

IMG_8009

Kuvat: Marko Panu