Tatu Härkönen jatkaa Lempossa

31. heinäkuun 2020
Tatu Härkönen jatkaa Lempossa

Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkue on solminut kauden 2020–2021 kestävän jatkosopimuksen keskitorjuja Tatu Härkösen kanssa. 27-vuotias ja 190-senttinen Härkönen aloittaa toisen kautensa Lempossa.

Härkönen saapui viime kaudeksi Lempäälään pelattuuaan usean kauden Tampereella Iskussa. Härkönen nousikin heti isoon rooliin: Hän pelasi runkosarjassa ja yhteen peliin jääneissä pudotuspeleissä 19 ottelua ja takoi 135 pistettä, 7 pisteen pelikeskiarvolla.

– Viime kaudesta jäi päällimmäisenä mieleen harmitus, kun olisi ollut rahkeet mennä vaikka päätyyn asti. Nälkää siis jäi tulevalle kaudelle, Tatu Härkönen tuumii avauskaudestaan Lempossa. Lempo voitti 1-sarjan runkosarjan ja avauspelinsä pudotuspeleissä, kunnes kausi jouduttiin keskeyttämään koronavirustilanteen vuoksi.

Korian Ponnen kasvatilla on vyöllään 195 liigaottelua. Myös tulevalla kaudella kokeneelle keskitorjujalle on tarjolla suurta roolia parketin puolella.

– Hyvä asia, että joukkueen runko on pysynyt pitkälti samana, vaikka toki muutama poislähtijäkin on. Kyllä me ensi kaudellakin 1-sarjan kärkisijoista taistellaan, näkee Härkönen tulevan.

Lempo-Volleylla on kasassa yhdeksän 1-sarjasopimusta. Lisää on tulossa jo ensi viikolla.

– Tatu on kokenut ja todellinen joukkuepelaaja. Hieno ihminen, pelaajana huippuhyökkääjä ja syöttö on pureva. Ei se äänekkäin, mutta esimerkillinen joukkuepelaaja, ja mielestäni edelleen liigatasoa, kehuu 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio Härköstä.

TATUN PELAAJAKORTTI

SOPIMUSJULKAISUVIDEO

Lempo-Volleyn sopimuspelaajat

7 Jyri Niemi, libero
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Henri Laine, hakkuri
10 Kasper Pennanen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
13 Saku Tuomivaara, passari
14 Tatu Härkönen, keskitorjuja
18 Teemu Koivunen, keskitorjuja
19 Matias Becker, keskitorjuja

14 tatu iso

Kuvat: Marko Panu ja Jani Huurne