Syyskauden palkitut: Tatu Härkönen syyskauden pelaaja

18. joulukuun 2020
Syyskauden palkitut: Tatu Härkönen syyskauden pelaaja

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue jäi yhteisistä joukkueharjoituksista joulutauolle torstaina 17. joulukuuta. Niinpä harjoitusten jälkeen muistettiin syyskauden ansioituneita toimijoita ja kiitettiin kuluneesta vuodesta. Perinteisesti muistamiset on tehty pikkujouluissa, mutta niitä ei tässä maailman tilanteessa järjestetty.

Syyskauden Lempo-pelaajana palkittiin keskitorjuja Tatu Härkönen. Härkönen on ollut suuressa roolissa keräten paljon peliaikaa tasaisesta keskarinelikosta. Kovan tason joukkuepelaaja antaa aina kaikkensa joukkueelle, käy tunnollisesti kaikki harjoitukset ja tekee omalla toiminnallaan joukkueestaan paremman.

Lempo lähti joulutauolle lopulta sijalta neljä, kun joukkueet ovat pelanneet eri määrän pelejä.

DSC_4187

Syyskauden työn sankari -palkinto meni päävalmentaja Esa Kunnarille, joka on kantanut isoa vastuuta treenien vetämisessä tällä kaudella ja johtanut joukkonsa hienoon menestykseen pelikentillä.

Syksyn tulokas ja yleisön valinta oli hakkuri Tuomas Sillanpää. Tuomas on päässyt hienosti mukaan joukkueeseen, tuo kovalla sitoutumisellaan tekemisen meininkiä kentälle ja nousi katsomoraadin suosikiksi räväkillä otteillaan.

Syksyn säväyttäjä -palkinto meni passari Saku Tuomivaaralle, joka on ottanut nuoresta iästään huolimatta vaativan ykköspassarin roolin hienosti harteilleen.

Kuvassa Tuomas, Saku ja Esa. Tatu ei päässyt harjoituksiin. Saku ja Esa esittelevät nimikoitua Lempo-kolpakkoaan, joka palkituille jaettiin.

Miesten 1-sarjajoukkue palaa harjoituksiin välipäivinä joulun jälkeen ja näillä näkymin sarjapelit jatkuvat 10. tammikuuta Savonlinnassa East Volleyn vierailulla.

Sarjataulukko 18.12.2020

sarjataulukko 18.12.2020

Kuvat. Antti Raunio ja Kari Kautto.