Tasapeli: Rumpunen ja Kruuda tammikuun Kuukauden pelaajat

04. helmikuun 2021
Tasapeli: Rumpunen ja Kruuda tammikuun Kuukauden pelaajat

Kannattajien äänestys tammikuun Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen Kuukauden pelaajasta oli tähän mennessä tasaisin, ja se päättyi lopulta tasapeliin: Tomi Rumpunen ja Sten Kruuda ovat tasaäänin tammikuun pelaajat, eikä Tuomas Sillanpääkään kauas jäänyt.

– Joulu kun lepäiltiin ja tammikuun alussa treenattiin hyvin, tammikuun voi sanoa sujuneen oikein hyvin. Etenkin VaLePa-peli on jäänyt mieleen, oli mukava saada vuoden alkuun pelata kunnon lentopalloa, Tomi Rumpunen kertoo.

Lempo voitti tammikuussa 1-sarjassa NaPan ja Sammon, cupissa tuli tappio VaLePalle. Rumpunen ja Kruuda olivat isossa roolissa: Rumpunen paukutti korkeimmat Lempo-pinnat joka pelissä, kaikkiaan 48 kolmessa pelissä. Kruuda palkittiin VaLePa-pelin parhaana ja oli parhaimmillaan ratkaisuhetkillä.

Helmikuussa Lempo pelaa kolmesti vieraissa (KaVe, Isku, East) ja kerran kotona (Jymy).

– Kiva päästä välillä istumaan bussiin, kotipelejä on pelattu nyt niin paljon! Sten Kruuda jo intoilee.

Katso videolta kaksikon haastattelu, jossa he muun muassa kehuvat toisiaan!

Kuukauden pelaajat:

Lokakuu: Saku Tuomivaara (Sakun haastattelu)
Marraskuu: Jyri Niemi (Jyrin haastattelu)
Joulukuu: Ei pelejä koronatauon vuoksi:
Tammikuu: Tomi Rumpunen ja Sten Kruuda

Kuvanmuokkaus: Antti Raunio