Tähtilibero Jyri Niemi jatkaa Lempo-Volleyssa

19. kesäkuun 2021
Tähtilibero Jyri Niemi jatkaa Lempo-Volleyssa

1-sarjan parhaaksi liberoksi kuvailtu Jyri Niemi jatkaa Lempo-Volleyn paidassa 2021–2022. Niemi solmi vuoden sopimuksen lempääläisseuran kanssa.

29-vuotias Reisjärven Voiman kasvatilla alkaa neljäs kausi Lempäälässä ja kolmas kausi Lempo-Volleyssa. Niemi on kaksi edelliskautta ollut joukkueen kapteeni.

Urallaan Niemi on pelannut 82 liigapeliä. Viime kaudella Niemi oli mukana farmipelaajana Akaa-Volleyn matkassa Mestaruusliigassa.

Niemi on tärkeä pelaaja niin pelillisesti kuin muutenkin seuralle. Ystävällinen ja kohtealias herrasmies on saavuttanut kannattajien ja seurayhteisön suuren suosion ja luottamuksen vuosiensa aikana Lempäälässä. Pelillisesti Niemen merkitys on valtava niin peleissä kuin treenikentällä vaatimustason luojana.

– Jyri on tärkeääkin tärkeämpi palanen meille. Pelillisesti, ihmisenä ja hengenluojana. Kaikki tykkäävät Jyristä, häntä voi kuvailla lentismaailman hymypojaksi numero 1, Lempon manageri Juha Raunio kertoo.

– Todella hyvät fiilikset jatkosopparista! Kolme kautta olen pelannut Lempäälässä ja ne ovat olleet urani parasta aikaa. Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa Lempolle myös ensi kaudella. Kesällä treenataan kovasti ja pelataan biitsiä, että ollaan syksyllä astetta kovemmassa kunnossa, Niemi lupaa.

Niemi liittyy myös Lempo-Volleyn naisten 1-sarjajoukkueen valmennustiimiin.

JYRIN PELAAJAKORTTI

Lempo-Volleyn 1-sarjan sopimuspelaajat 19.6.2021

1 Niko Montonen, yleispelaaja
5 Kalle Nieminen, libero ja yleispelaaja
7 Jyri Niemi, libero
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
16 Arttu Lehtimäki, passari
22 Rolle Jokela, keskitorjuja
Joel Itänen, hakkuri
Veeti Ahlfors, keskitorjuja

Kuva: Kari Kautto