Tomi Rumpunen jatkaa Lempo-Volleyssa: ”Lempolla on taas koossa hyvä porukka”

29. heinäkuun 2021
Tomi Rumpunen jatkaa Lempo-Volleyssa: ”Lempolla on taas koossa hyvä porukka”

Lempo-Volley voi viimein vastata kesän kysytyimpään kysymykseen: jatkaako Tomi Rumpunen? Kyllä jatkaa, Tomi ja Lempo ovat tehneet yhden vuoden jatkosopimuksen.

34-vuotias yleispelaaja Rumpunen aloittaa kolmannen kautensa lempääläisessä 1-sarjajoukkueessa.

– Lempolla on taas koossa hyvä porukka, sen kanssa on mukava lähteä kohti seuraavaa lentiskautta. Toivottavasti se on jo niin sanottu normaali eli vailla isompia koronahuolia, Rumpunen kertoo.

Rumpunen ja manageri Juha Raunio kävivät heinäkuun lopulla lounaalla ja sopivat tulevasta kaudesta. Rumpunen liittyy Lempon treenirinkiin syksyn mittaa ja vahvistaa joukkuetta sovitusti harjoituksissa ja peleissä.

– Tomi on herrasmies, johtaja ja upea persoona. Kaikki nuoret lempolaiset, tästä herrasta kannattaa imeä kaikki tarjolla oleva oppi, Lempon manageri Juha Raunio vinkkaa.

Kaksikko sopi, että Rumpunen on syyspuolella mukana ehtimisensä mukaan. Työt vievät Rumpusta ympäri Pirkanmaata ja Varsinais-Suomea sekä lapsiperhearki vie oman aikansa.

– Olen mukana niin sanottuna vanhempana valtiomiehenä. Lempolla on perinteisesti leveä rosteri, joten ihan jokaiseen tapahtumaan ei tarvita panostani. Toki mieli vetää edelleen pelihommiin, mutta niistä sovitaan sitten syksymmällä tarkemmin Alatalon Tumpin ja muun valmennusryhmän kanssa, Rumpunen sanoo.

– Se, että joukkueen nimilistassa on Tomi Rumpusen nimi, on 1-sarjassa huima juttu, Raunio vakuuttaa.

Rumpusen perheelle tapahtui alkukesästä onnettomuus, kun he joutuivat autokolariin. Siitä perhe selvisi hyvällä varjeluksella, mutta Tomin jalkaan tuli kiusallinen ja pitkittynyt vamma, joka on sallinut kesä-heinäkuun ajan vain pyöräilyn ja kevyen kävelyn.

– On ollut siitä erikoinen kesä, että olen vain ollut jo lököillyt. Nyt tuli lääkäriltä lupa juosta, käydä puntilla ja hyppiäkin. Nyt laitetaan miestä fyysiseen kuntoon ja tuossa joidenkin viikkojen päästä pääsee mukaan salitreeneihin, Rumpunen taustoittaa.

Tomin pelaajakortti

Lempo-Volleyn 1-sarjan sopimuspelaajat 28.7.2021

1 Niko Montonen, yleispelaaja
4 Tomi Rumpunen, yleispelaaja
5 Kalle Nieminen, libero ja yleispelaaja
7 Jyri Niemi, libero
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
10 Joel Itänen, hakkuri
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
16 Arttu Lehtimäki, passari
17 Veeti Ahlfors, keskitorjuja
22 Rolle Jokela, keskitorjuja

 

4 tomi

Kuvat: Kari Kautto ja Jani Huurne